Starity

5 érdekes tény Josephine Langfordról

2020. március 30. 17:05   |   Szerző: Four

15 éves kora óta színészkedik, de nem szédítette meg Hollywood csillogó világa.

hirdetés

1. Ausztráliában született

Josephine Langford 1997-ben, az ausztráliai Perth-ben született. Egy csendes, külvárosi részen nőtt fel, amelyet Applecrossnak hívnak. 

2. A szülei orvosok, a tesója színész

Az édesanyja gyerekorvos, míg édesapja "utazó orvos", a Royal Flying Doctor Service Western Operations tagja. Ez annyit tesz, hogy olyan, elmaradott környékeken dolgozik, ahonnan messze van az orvosi ellátás. Ám sem Josephine, sem nővére, Katherine nem lépett a szülők nyomdokaiba: mindketten sikeres színésznőkké váltak. 

Embed from Getty Images

3. 2013 óta van a színészi pályán

15 éves kora óta dolgozik, és a Miután-filmsorozat előtt is számos producióban szerepelt. Ilyen például a Szexoktatás, a Gypsy Blood, a Pulse illetve az ausztrál sorozat, a Wolf Creek. 

4. Nagyon felnőttesen áll a szakmájához

Josephine egy interjúban elárulta, nem nagyon fixálja rá magát bizonyos szerepekre. Szerinte ugyanis az ember a castingok során abban bízhat, hogy szerencsés lesz, és beválogatják. Hozzátette, szerinte a színészi karrier építgetését nem lehet teljesen kontrollálni, inkább "természetesen, magától történik". 

Embed from Getty Images

5. A magánélete tabu

Csakúgy, mint kollégája, Hero Fiennes-Tiffin, ő sem igazán osztott meg eddig semmit magánéletéről. A színésznőnek ugyan van Instagram profilja, de ahogy észrevehető, nem annyira szeret a közösségi felületeken szerepelni, és inkább visszavonultan él.

via Tvovermind

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek