Starity

Lázasan dolgoznak a Breaking Dawnon

2010. november 09. 18:06   |   Szerző: CandUs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igen, igen! A rajongók nagy örömére elkezdődött a Twilight Saga 4. részének, a Breaking Dawnnak(Hajnalhasadás) a forgatása.

hirdetés
Lázasan dolgoznak a Breaking Dawnon

Végre-valahára elérkezett a nagy pillanat! A Twilight Saga 4. részét – mely egyben a befejező része a kultikus könyv- és filmsorozatnak – elkezdték forgatni, de nem is akárhol: Rio de Janeiróban.

Robert Pattinson és Kristen Stewart tegnap Rio utcáin forgattak. Azt a jelenetet vették fel, amikor a repülőtérről a hajókikötőbe mennek, hogy eljussanak Esme szigetére, de előtte elvegyülnek a forró, vérpezsdítő latin éjszakában. Edward és Bella szerelmesen, egymásba karolva mozognak az emberek között, néha egy-egy csókot lopnak egymástól.

A következő forgatási helyszín egy Paraty nevű kisvároska közelében lévő magánszigeten lesz. Ez a csodálatos hely fog otthont adni az ifjú párnak, ahol a nászéjszakájukat is fogják tölteni.

A forgatásokat komoly biztonsági intézkedések előzték meg. A stábtagoknak nem lehet bevinni telefont, fényképezőgépet nem beszélhetnek a sajtónak a forgatásokról. Ha bármi „rosszaságot” tesznek, akkor kirúgják őket, sőt, akár jogi lépéseket is tehetnek.

A képek alapján RobSten jól érzi magát együtt. Reméljük, a Bill Condon által rendezett filmek fogják megkoronázni az eddig elkészült remekműveket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek