Starity

Új dalokon dolgozik Harry Styles

2020. március 31. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Az énekes igyekszik hasznosan tölteni az otthonába való bezárkózás idejét.

hirdetés

Míg korábban csak álmodozhattunk arról, hogy néhány napot otthon tölthetünk anélkül, hogy akár csak gondolnunk kellene a munkára, mostanra eljött az a pont, amikor az unalomtól fűtve vágyakozva bámulunk ki ablakunkon tekintet nélkül arra, hogy odakint nappal van-e vagy éjszaka, süt-e a Nap vagy épp esik az eső. Valószínűleg nincs ezzel másképp Harry Styles sem, ám ahelyett, hogy naphosszat a Netflix kínálatát böngészné, igyekszik hasznos tevékenységekkel elfoglalni magát, melyekről Zane Lowe-nak mesélt egy interjú keretében.

Rengeteget írok. Ha őszinte akarok lenni, csupa olyasmivel töltöm az időmet, amivel többet kellene foglalkoznom egyébként is. Többet kéne gitároznom, verseket és dalszövegeket írnom. Szóval most ezeknek a tevékenységeknek hódolok

– magyarázta, azt azonban nem árulta el, mikor számíthatunk új dalainak megjelenésére, abban azonban biztos, hogy kollégái közül többen is jelentetnek meg újdonságokat az előttünk álló hónapokban.

A művészeknek egyenesen szükségük van arra, hogy kifejezzék önmagukat a zenén, írásaikon, filmeken keresztül és sok más módon is, elvégre rengeteg szabadidő szakadt most ránk anélkül, hogy bármi is elvonná a munkáról a figyelmünket.

És hogy mi egyébbel üti el az idejét, amikor épp nem az új dalain dolgozik? Harry azt is elárulta a brit VOGUE-nak!

A jelenlegi időszak tökéletes valamilyen új jártasság elsajátítására vagy arra, hogy kipróbáljunk egy új hobbit. Időmilliomosak vagyunk

– nyilatkozta Harry, aki saját bevallása szerint jelenleg olaszul tanul, emellett előszeretettel kísérletezik új arcmaszkokkal, hogy megfiatalodva, kipihenten térhessen majd vissza a rivaldafénybe.

via Teen Vogue

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek