Starity

13 érdekes tény Liam Hemsworth-ről

2020. április 01. 23:11   |   Szerző: Four

Az ausztráliai sztár tesóiről, karrierjéről, múltjáról és kedvenceiről is szó esik.

hirdetés

1. Versenyszerűen szörfözött

Liam Hemsworth ausztrál származású lévén az egész gyerekkorát a hullámok között töltötte. A színész olyannyira megszerette a szörfözést, hogy 18 éves koráig versenyszerűen űzte a sportot. A Men's Health magazinnak elárulta, ha tehetné, körbeutazná a világot és közben szörfözne. 

2. Mindenféle munkája volt már

Mivel egy kis szigeten nőtt fel, nem volt túl sok lehetősége válogatni az állások közül. Dolgozott pékségben, egy bowlingozóban illetve volt parkőr is. 

Embed from Getty Images

3. A tesók...

Liam és két bátyja, Chris illetve Luke igazán feladták a leckét a Hemsworth szülőknek: a színész elmondása szerint gyerekkorukban állandóan vitatkoztak, verekedtek és egy alkalommal Liam egy kést (!) vágott Chris fejéhez, akinek szerencsére nem lett semmi baja. Cserébe a két bátyja egy kicsit betette őt a mosógépbe, hogy hadd forogjon.

4. Az édesanyja volt a tanára is

Liam anyukája nem csak angoltanár volt abban a suliban, ahova ő járt, hanem a szexuális felvilágosítást is ő tartotta. A színész egy idő után annyira cikinek érezte a dolgot, hogy lógni kezdett az órákról. 

Embed from Getty Images

5. Vegán

A színész 2015-ben tért át a vegán életmódra, mert elmondása szerint ahogy meglátta, hogyan bánnak az állatokkal, nem bírt többé húst enni.

6. Majdnem ő kapta Thor szerepét

Igen, a két Hemsworth tesó egyszerre jelentkezett a szuperhős szerepére, és Liam nem is teljesített rosszul: bekerült a négy legjobb közé. Végül a produkció túl fiatalnak találta, de bátyja, Chris megkapta a munkát. 

Embed from Getty Images

7. Csúnyán beperelték

A sztár a Hát nem romantikus? című filmjének forgatásáról posztolt egy képet, ám amikor kirakta, nem tüntette fel a fotó készítőjét. Szerzői jogok megsértése miatt beperelték, és 150 000 dollárt kellett fizetnie.

8. Nem használ dublőrt

Hemsworth nem retten meg a keményebb színészi feladatoktól sem: alkalomadtán azt is bevállalja, hogy egy taxis balesetet játsszon el. Az Éhezők viadala-filmekben és a Dodge and Milesban is testdublőr nélkül szerepel.

Embed from Getty Images

9. A családja nagyon összetart

Amikor kirobbant a hír, hogy ő és Miley Cyrus válnak, több helyen is olvasható volt, hogy sem bátyja, Chris, sem annak a felesége, Elsa nem fogadta el az énekesőt, sőt, kifejezetten ellenezték a házasságot, mert úgy gondolták, nem lesz rá jó hatással a frigy. Emellett édesanyjáról is úgy hírlik, hiába volt Miley éveken keresztül Liam barátnője, az asszony nem adta áldását a kapcsolatra, és megkönnyebbült, amikor szétváltak útjaik. 

10. Szívügyei a gyerekek

Liam és Chris is az Australian Childhood Foundation nevű, gyermekbántalmazás ellen küzdő szervezet nagykövetei. Mivel mindkét szülő is dolgozott már a gyermekvédelemnél, Liamnek is szívügyévé vált, hogy a lehető legtöbb áldozat boldog, biztonságos otthonba kerüljön. 

Embed from Getty Images

11. A bátyja inspirálta

A sors iróniája, hogy Christ és Liamet is a legkevésbé ismert Hemsworth tesó inspirálta a színészkedésre. Luke szerepelt néhány sorozatban, és arra ösztönözte cseperedő testvéreit, hogy ők is kezdjenek bele a szakmába. Míg Chris és Liam az Egyesült Államokban futott be, addig Luke inkább Ausztráliában maradt és ott vállalt szerepeket. 

12. Van olyan film, amin elsírja magát

Elmondása szerint a Titanic végét mindig megkönnyezi, akárhányszor látja.

Embed from Getty Images

13. Jennifer Lawrence-szel még mindig nagyon jóban vannak

A két színész az Éhezők viadala-filmek forgatásán kötött barátságot, amely a mai napig tart. A bennfentesek szerint Jennifer is segített a férfinak abban, hogy túlélje a válása körüli nehéz időszakot. 

via TheThings

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek