Starity

5 híresség, akit J.Lo messzire elkerül

2020. április 02. 10:10   |   Szerző: Four

Habár a színész-énekesnő most már nem nagyon nyilatkozik negatívan senkiről, azért a múltban volt erre példa.

hirdetés

1. Gwyneth Paltrow

Embed from Getty Images

Jennifer Lopez 1998-ban úgy nyilatkozott a Movieline-nak, nem érti, miért ekkora a hűhó a színésznő körül, amikor szerinte nincs emlékezetes filmje.

Mondjátok meg, milyen filmben szerepelt? Esküszöm, nem ugrik be semmi. Néhány ember már csak asszociáció alapján is izgatott lesz. Többet hallottam róla és Brad Pittről, mint bármelyik munkájáról. 

2. Winona Ryder

Embed from Getty Images

J.Lo elég egyértelműen fogalmazott a színésznővel kapcsolatban:

Sosem voltam nagy rajongója. Hollywoodban tisztelik, Oscarra jelölik, de sose hallottam sem idegenektől, sem a barátaimtől, hogy "Ó, nagyon bírom." Aranyos és tehetséges, és leginkább azért tudnám kedvelni, mert hasonlít a nővéremre, Leslie-re.

3. Madonna

Embed from Getty Images

Szintén a Movieline interjújában mondta el véleményét Lopez, az énekesnő színészi képességeit kritizálta.

Jó előadó? Igen. De hogy jó színésznő-e? Nem. A színészkedés az én asztalom is, szóval egy kicsit keményebb vagyok azokkal, akik kitalálják, hogy "Ó, ezt én is tudom csinálni." Én meg úgy vagyok vele, hogy "hé, ne kicsinyítsd le a művészetemet.

4. Salma Hayek

Embed from Getty Images

Úgy tűnik, nem igazak a sztereotípiák, hogy a latin nők minden esetben testvériséget éreznek egymással. Legalábbis nem a két sztár esetében:

Két külön műfaj vagyunk. Ő a szexbomba, ilyen szerepeket játszik általában. Én mindenfélét bevállalok. Nevetnem kell, amikor azt mondja, hogy Selena szerepét felajánlották neki, mert ez egy nyilvánvaló hazugság. De ha ő ezt akarja csinálni a figyelem érdekében, akkor tegye. A Columbia megkeresett engem a Bolond szél fúj és az Anakonda című filmmel is, de én a másodikat választottam, mert az elsőnek nem volt elég erős a forgatókönyve.

5. Mariah Carey

Embed from Getty Images

A két celeb között híresen feszült a viszony, bár kifejezetten negatívan egyikük sem mondott véleményt. Carey azonban máig rendszeresen úgy nyilatkozik Lopezről, hogy "nem tudja, kicsoda". Az elhíresült mondatra Jennifer legutóbb úgy reagált, valószínűleg Carey elég feledékeny lehet, mert többször is találkoztak már személyesen. 

via TheThings

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek