Starity

Bipoláris zavarral küzd Selena Gomez

2020. április 04. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Az énekesnő sokáig nem tudta, mi történik vele, félelme azonban elmúlt, amint többet megtudott betegségéről.

hirdetés

Selena Gomez egy Instagram Live keretein belül beszélgetett kolléganőjével, Miley Cyrusszal, és ekkor hangzott el először a szájából az, hogy bipoláris zavarban szenved. Bevallotta, hogy egy mentális egészségügyi intézményben, a McLean Kórházban volt, amikor tudatosult benne, mi is van vele. Bevallása szerint sokat segített neki a betegsége elfogadásában az, hogy igyekezett mindent megtudni róla, és realizálódott benne az is, hogy ugyanezt a kórt mások is megtapasztalták már a családján belül, még ha soha nem is beszéltek róla korábban.

Mindent tudni akartam a dologról, és ez segített leküzdenem a félelmet. Amikor kislány voltam, nagyon féltem a viharoktól, így anyukám vásárolt nekem egy rakás olyan könyvet, ami a viharokkal foglalkozott, és azt mondta: Minél többet tudsz meg róla, annál kevésbé fogsz tartani tőle!. Bevált és valóban segített legyőznöm a félelmet

– vallotta Gomez.

Betegségével nincs egyedül a 27 éves előadó: olyan kollégái küzdenek bipoláris zavarral, mint Demi Lovato vagy Bebe Rexha – előbbi 2011-ben hozta nyilvánosságra a betegséggel való küzdelmét, utóbbi tavaly áprilisban.

Bipoláris vagyok és többé már nem szégyellem magam emiatt!

– mondta múlt tavasszal Rexha.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek