Starity

Sarah Hyland nem elégedett a Modern család fináléjával

2020. április 05. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Három nap múlva kerül képernyőre a Modern család duplarészes fináléja.

hirdetés

Több, mint tízéves történet végére kerül lezárás április 8-án, ugyanis ekkor tűzi műsorára az ABC csatorna a Modern család utolsó két epizódját. A Haley Dunphyt megformáló Sarah Hyland a Cosmopolitannak mesélt arról, hogy neki nem igazán tetszik az, ahogyan a készítők pontot tettek a sorozat végére – legalábbis nincs kibékülve azzal, ahogyan a karaktere történetét zárták.

VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

 

Fotó: ABC

Nem hiszem, hogy már feldolgoztam volna [azt, hogy vége van]. Még nem ért utol az ezzel járó szomorúság. Abban reménykedtem, hogy láthatjuk sziporkázni Haley-t a divatvilágban, ahogy menő stylisttá válik vagy kiépít egy saját márkát, ilyesmi

– nyilatkozta Sarah. Álma azonban nem vált valóra, aminek hátterében az állhat, hogy Haley a 10. évad végén ikreknek adott életet, az anyaság pedig egészen más irányba terelte.

Olyan sok csodálatos édesanya van a világon, akik keményen dolgoznak, és egyaránt helyt állnak a munka területén, illetve életük minden más területén is. Klassz lett volna ezt látni, különösen olyasvalakitől, mint Haley.

Fotó: ABC

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek