Starity

Robbie Williams is megfertőződött?

2020. április 05. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

A 46 éves előadóművész bár nem csináltatott tesztet, úgy gondolja, ő maga is elkapta a vírust.

hirdetés

Robbie Williams a The Sunnak adott interjújában beszélt először arról, hogy úgy véli, rajta is átment a koronavírus. Elmondása szerint akkor érezte magán a betegség tüneteit, amikor hazaérkezett Ausztráliából, de szerencsére nem rögtön a családjával közös otthonába sietett, hanem inkább kivett az Airbnb-n egy lakást, ahol hosszasan időzött, mielőtt ismét keblére ölelte volna feleségét és gyermekeit.

Amikor leszállt a gépem Los Angelesben, szokatlanul felhős és szürke volt az idő, és minden olyan... apokaliptikus volt. Egy Airbnb-s lakásban voltam karanténban, egy utcányira a családomtól és rámtört az aggodalom az étel, a gyógyszerek miatt, hogy kifogyok belőlük, emellett nagyon féltettem az én drágámat, a családomat. Teljesen legyűrt a félelem hosszú napokon át. Letargikus hangulatban voltam, kimerültnek, nehéznek éreztem magam. Meggyőztem magam arról, hogy elkaptam a koronavírust

– elevenítette fel Robbie.

Alapvetően nem jellemző rám, de akkor térdre borultam és imádkoztam. A feleségemért. A családomért.

Robbie később szerencsére jobban lett, egy héttel ezelőtt pedig haza is tért önkéntes karantéjából, amiről felesége, Ayda Field tudatta a nyilvánosságot. Az Instagramon megosztott videón jól látszik, a gyerekek is mennyire ki voltak éhezve édesapjuk társaságára, akit mintegy három hétig nélkülözniük kellett.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) által megosztott bejegyzés,

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek