Starity

Chenoa nagyon szerelmes

2010. november 09. 20:08   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tehetséges énekesnőre, María Laura Corradinire, azaz művésznevén Chenoára ismét rátalált a szerelem. Májusi szakítása óta mostanában látni először vidámnak és kivirultnak – hála új kedvesének.

hirdetés
Chenoa nagyon szerelmes

Chenoa azok után, hogy májusban szakított előző szerelmével, a szintén énekes David de Maríával, most végre ismét kivirult. Nemrég ugyanis szíven találta Ámor nyila, s a jelek szerint nagyon boldog új párja mellett.

Az énekesnő jelenlegi kedvese nem más, mint Alain Cornejo, akivel 2010. szeptemberében mutatkozott először együtt, kéz a kézben. Ez az esemény pedig nem volt más, mint María Zurita, a spanyol király unokahúgának születésnapi partija, aki 35 gyertyát fújt el tortájáról. Chenoa és Alain ekkor ezzel már nyilvánosan is egy párt alkottak, de akkor még mindenki – ahogy a nő korábbi kapcsolatát is – egyszerű reklámfogásnak titulálta. Alain ugyanis az ismert perui politikus, Enrique Cornejo fia, s nem mellesleg Lara Diblidos egykori szerelme.

Amikor a csinos előadót korábbi barátjáról, Davidről kérdezgették, szűkszavúan ugyan, de elmondta, hogy exével teljes egyetértésben és barátságban váltak el egymástól, s a pletykák ellenére is a mai napig nagyon jóban vannak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek