Starity

Film készül Wallis Simpson életéből

2020. április 06. 17:05   |   Szerző: Four

A brit királyi család élete már régóta tele van drámai sorsfordulatokkal.

hirdetés

Kevesen tudják, de nem Meghan Markle volt az első amerikai színésznő, aki a brit királyi család része lett. 1931-ben ugyanis az akkori brit trónörökös, VIII. Edward herceg megismerkedett az akkor már nagy társasági életet élő Wallis Simpsonnal. A színésznővel hamar szerelembe esett, ám ez egyáltalán nem volt ínyére a királyi családnak, többek között azért sem, mert Wallis az eljegyzése bejelentésekor még nem vált el második férjétől.

A britek szemében olyannyira népszerűtlenné vált a párkapcsolat miatt a királyi család, hogy végül VIII. Edward lemondott a trónról, hogy elvehesse Wallist. 

Ezt a viharos szerelmet dolgozza fel most Anna Pasternak: The American Duchess: The Real Wallis Simpson című biográfiája alapján Lee Stollman és Ellen Goldsmith-Vein.

Most, hogy Meghan, az amerikai hercegné visszaköltözött Hollywoodba, igazán időszerűnek gondoljuk, hogy az eredeti amerikai hercegnéről, Wallis Simpsonról is készüljön film. Mindketten tanúskodhatnak róla, hogy nem egyszerű azoknak a nőknek, akik Anglia királyi családjába házasodnak.

- mondta Pasternak.

Pontos dátum még nincs arról, mikor fog megjelenni a film, illetve azt sem lehet tudni, ki fogja játszani Windsor hercegnéjét, de az biztos, hogy a drámát nem fogja nélkülözni az alkotás.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

... (@vintagxroyals) által megosztott bejegyzés,

 

viaTown&Country

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek