Starity

Liam Hemsworth elárulta, mi segítette át a Miley Cyrusszal való váláson

2020. április 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Nehéz hónapok vannak a színész mögött, aki tízéves kapcsolata végére tett pontot.

hirdetés
Liam Hemsworth elárulta, mi segítette át a Miley Cyrusszal való váláson
Fotó: Men's Health

Liam Hemsworth 2019 augusztusában nyújtotta be a válókeresetet felesége, Miley Cyrus ellen. A színész kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva kérte a házasság felbontását, kevesebb, mint egy évvel azután, hogy összeházasodtak. Az egykori álompár januárban állapodott meg a részletekről, februárban pedig ki is mondta a bíróság a válásukat.

A fetiek fényében nem nehéz elképzelni, milyen nehéz időszak áll Liam mögött, az ausztrál Men's Health-nek pedig elárulta, sokat segített számára az edzés, a testmozgás minden formája abban, hogy megőrizze elméje épségét és túljusson ezeken a hónapokon.

Őszintén szólva az utóbbi hat hónapban nagy szerepe volt az edzésnek abban, hogy képes legyek a felszínen maradni és megőrizni az egyensúlyomat.

Szerencsére Liam ma már inkább a jövő felé kacsingat, a múltat lezártnak tekinti. Egy ideje újra randevúzni kezdett: jelenleg a 23 éves Gabriella Brooksnak csapja a szelet, akit már a családjának is bemutatott. Az E! Online úgy tudja, a Hemsworth família nemcsak elfogadta a lányt, de kedveli is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek