Starity

Még mindig bírják: Kaley Cuoco egyelőre nem tervez válni férjétől

2020. április 08. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

A jelenlegi járványhelyzet miatt cuccolt össze a férjével az Agymenők sztárja.

hirdetés

Kaley Cuoco négy év együttlét és közel két év házasság után költözött össze a férjével, Karl Cookkal, ám saját bevallása szerint minden rendben köztük – nem tette tönkre a házasságukat az együttélés. Sőt!

A karanténba vonulás kényszerített minket arra, hogy összebútorozzunk, ami egyébként jót tett a kapcsolatunknak. Szeretjük egymást, rájöttünk, jobb is, hogy így alakult

– nyilatkozta a színésznő Jimmy Kimmelnek.

Fotó: Instagram / Kaley Cuoco

Az igazat megvallva, izgatott vagyok. Abszolút készen állunk erre. Mindketten sokat utazunk, ami véleményem szerint nagyon egészséges. Az általunk otthon töltött idő minimális, ezért még jobban értékeljük ezt

– lelkesedett még az összeköltözés előtt Cuoco.

Fotó: Instagram / Kaley Cuoco

A színésznő azt is elárulta, férje egyáltalán nem borult ki az ő hatalmas bögregyűjteménye láttán, hiszen tudja, neki is megvannak a maga „bogarai”. Mindezek ellenére az összecuccolás közel sem volt zökkenőmentes, hiszen nagyon rövid idő állt a rendelkezésükre, emellett Kaley még akkor javában dolgozott.

New Yorkban forgattam, amikor hazaküldtek a jelenlegi helyzetre hivatkozva és még össze is kellett költöznünk. Szóval becuccoltam. A ház hatalmas. Azt hiszem, Karl nagyon örül majd, ha egyszer végre megtalálom a sminkfelszerelésem.

Fotó: Instagram / Kaley Cuoco

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek