Starity

Katy Perry nem vetkőzik le... teljesen

2010. november 09. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint már tudjuk, Katy Perry nem az a szégyenlős fajta ember, viszont ruha nélkül nem szeretne pózolni. Ebben a témában kérdezte az énekesnőt az angol Cosmopolitan.

hirdetés
Katy Perry nem vetkőzik le... teljesen

Katy Perry nem olyan szégyenlős sztár, de ő is tudja, hogy hol a határ, és teljes mértékben elkerüli az olyan szituációkat, hogy egy férfimagazin szerkesztőjével kelljen tárgyalnia. Ugyanis az énekesnő szerint az erotika nem feltétlenül abból fakad, hogy valaki mindenét megmutatja.

„Persze, hogy szeretem kijátszani néha a szexi kártyát, mivel teljes mértékben benne van a paklimban, de inkább csak sejtetni szeretek. Én amolyan bohókás csaj vagyok, ezért a Playboyt biztosan nem vállalnám be, de mondjuk egy Dita von Teese-féle képsorozatot simán” – mondta Katy.

Katy azt is elárulta, hogy mióta Russel Branddel van együtt, azóta sokkal kiegyensúlyozottabb és magabiztosabb.

„Mostanság elég magabiztos vagyok, és jól érzem magam a bőrömben. Úgy hiszem, hogy ha egy kiegyensúlyozott és stabil kapcsolatban élsz valakivel, akkor egyáltalán nem érdekel más. Azok a dolgok, melyek azelőtt zavartak magamban, már nem számítanak, mert van valaki, aki mindenhogy elfogad és szeret, bármi történjék is” – tette hozzá a sztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek