Starity

Milyen női karórákat hordanak a sztárok?

2020. április 10. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző kiegészítők, melyekkel könnyen fel lehet dobni egy egyszerűnek tűnő ruhaszettet. Legyen szó egy fülbevalóról, egy nyakláncról, vagy akár csak egy sálról, máris sokat javíthatunk az összképünkön, ami az öltözékünket illeti.

hirdetés
Milyen női karórákat hordanak a sztárok?

Egyre inkább elterjedt szokásnak tekinthető az, hogy amikor kíváncsiak vagyunk az időre, benyúlunk a táskánkba vagy a zsebünkbe, elővesszük az okostelefonunkat, és azon nézzük meg, hány óra van. Talán éppen ezért nem hordanak már sokan karórát. Pedig egy karórára nem csak úgy lehet tekinteni, mint egy tárgyra, ami megmutatja nekünk a pontos időt, ennél sokkal több is lehet! Rájuk is lehet tökéletes kiegészítőként tekinteni, ráadásul a személyiségünkről, stílusunkról is sok minden elárulhat az, hogy milyen órát választunk magunknak!

Nem csak a kényelmi szempontok miatt lehet a karórára fontos kellékként tekinteni, de vannak olyan márkák, amik hordásának köszönhetően akár egyfajta elegancia, egyediség is párosulhat az egyéniségünk mellé! Sok sztár is használja az öltözéke tökéletes összképe érdekében, különösen a hölgyek körében tekinthető népszerűnek ez a fajta kiegészítő. Többféle karóra is feltűnt már a celebek csuklóján: Kate Hudson például állítólag ezért a márkáért rajong. A linkelt oldal kínálatában többek közt  Michael Kors karórák is szerepelnek, melyekért nem véletlen rajonganak még a híres sztárok is, hiszen igazán lenyűgöző és jellegzetes karóra kínálatot dob piacara már hosszú évek óta ez a márka. 

Azoknak, akiknek nem annyira ismerős ez a név, érdemes tudniuk néhány fontos információt a  Michael Kors órákról annak érdekében, hogy megértsék, miért éri meg kicsit mélyebben a zsebünkbe nyúlni egy ilyen páratlan kiegészítőért. A Kors által tervezett ruhákon és karórákon megfigyelhető egyfajta letisztultság és sokszínűség is, ennek tükrében talán nem is csoda, hogy világszerte egy elismert és keresett árucikknek tekintenek az ő nevével fémjelzett termékekre. A fent linkelt oldal kínálatában megtalálható a márka teljes óra választéka, így könnyen tudsz akár olyan órát is választani magadnak, mint amit a sztárok is hordanak! Az itt található órákat egyaránt tudod majd hordani egy fontos, eleganciát követelő eseményen és akár hétköznapokban is!

Amennyiben te is rajongsz ezért a márkáért, vagy csak most keltettük fel az érdeklődésed, mindenképp keresd fel az általunk ajánlott weboldalt, hiszen most akár akciós áron is hozzá tudsz majd jutni egyes modellekhez! Átutalással történő fizetés estén pedig a postaköltséget is megspórolhatod most! Dobd fel a ruháidat egyetlen tökéletes kiegészítővel, ami nem más, mint egy egyedi és mutatós karóra!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek