Starity

Húsvét 2020: Így ünnepelnek a sztárok!

2020. április 13. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Ugyan az idei húsvét merőben eltér a megszokottól, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne ok az ünneplésre.

hirdetés

Karantén alatt van jóformán az egész világ – így virradt ránk a húsvét idén, ám az ünnep mégiscsak ünnep és természetesen kedvenc hírességeink is együtt ünnepelnek valamennyiünkkel, még ha ők sem lehetnek együtt szeretteikkel.

 

Katy Perry

Az első gyermekével várandós énekesnő idén húsvéti nyuszinak öltözött, és még a jelmez alatt is jól látszik, milyen sokat nőtt a pocakja azóta, hogy bejelentette: anyai örömök elé néz.

Fotó: Instagram / Katy Perry

Miley Cyrus

A Wrecking Ball énekesnője egy egész csokorra való fotót osztott meg rajongótáborával, melyeket eddig több, mint hárommillióan jelöltek kedvencüknek. Ugyan a fotók többségén Miley angyali arccal pózol a kamera előtt, azért belecsempészte vad oldalát is: az egyik képen épp a húsvéti nyuszi fenekeli őt el.

Fotók: Instagram / Miley Cyrus

Justin Bieber & Hailey Bieber

A What Do You Mean? előadója a feleségével tölti az ünnepet, látszólag a legnagyobb szeretetben és boldogságban. A lenti képet néhány órája osztották meg mindketten.

Fotó: Instagram / Justin Bieber

Emma Roberts

Az Amerikai Horror Story sztárja a lent látható szettben várta a húsvéti nyuszit, aki elmondása szerint idén igen jó volt hozzá és sok-sok finomságot hozott neki.

Fotók: Instagram / Emma Roberts

Vanessa Hudgens

A High School Musical Gabriellája jobb híján idén egy virtuális nyuszival próbált húsvéti hangulatot varázsolni rajongói feedjébe.

Fotó: Instagram / Vanessa Hudgens

Victoria Justice

A barna hajú szépség úgy gondolta, ha már mindenki nyuszis képeket posztol, ő sem szeretne kimaradni, így a lenti felvétellel kívánt mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket.

Fotó: Instagram / Victoria Justice

Lucy Hale

A Pretty Little Liars Ariája ezúttal csak gondolatban indul húsvéti tojásvadászatra, de azért kutyusával együtt azt üzeni rajongóinak, legyen boldog az ünnepjük és szeretetét küldi nekik.

Fotó: Instagram / Lucy Hale (screenshot)

Ashley Tisdale

A színésznő az alábbi képpel tudatta követőivel, hogy bár tisztában van azzal, hogy az idei ünnep senkinél sem a megszokott módon zajlik, ő azért bízik benne, hogy mindenki rátalál ezekben a napokban a maga békéjére és boldogságára.

Fotó: Instagram / Ashley Tisdale

Eva Longoria

A Született feleségek főszereplője a kétéves kisfiáról készült fotókkal ünnepelt az Instagramon, követői pedig el voltak ájulva a tüneményes csemete láttán.

Fotó: Instagram / Eva Longoria

Jessica Simpson

A színész-énekesnő bevallotta: a 2020-as húsvét számukra is más, mint a korábbiak, de nagyon boldogok, élvezik a közösen töltött időt és egyúttal meg is nyugtatott mindenkit, hogy a nyuszi hozzájuk is csak maszkban és kesztyűben kopogtatott be és csempészett oda mindenféle finomságot és ajándékot a csemetéknek.

Fotók: Instagram / Jessica Simpson

Candice King

A Vámpírnaplókban Caroline-t életre keltő színésznő ezúttal vámpírfogak helyett nyuszifüleket visel és jegeskávéját nyújtva szeretne koccintani minden kedves rajongója egészségére.

Fotó: Instagram / Candice King

Hilarie Burton & Jeffrey Dean Morgan

Hilarie és Jeffrey otthon, gyermekeik társaságában ünnepelnek, ráadásuk családjuk kiegészült egy csapatra való kiskacsával, akiknek talán Augustus és George Virginia örülnek a legjobban.

Fotók: Instagram / HIlarie Burton, Jeffrey Dean Morgan

Amanda Seyfried

A szőkeség ezúttal nem eresztette bő lére a mondanivalóját: egy, a kutyájáról készült képpel tudatta rajongóival, hogy a húsvét, náluk is húsvét még ha igazi nyuszijuk nincs is.

Fotó: Instagram / Amanda Seyfried

Lindsay Lohan

Amanda Bajos csajok-beli kolléganője egy régi fotóval üzent rajongóinak, mondván, hogy fizikailag bár nagy távolságok választanak el bennünket, a szívünkben azért mégis mind együtt vagyunk.

Fotó: Instagram / Lindsay Lohan

Liam Hemsworth

Az ausztrál sármőr az ágyból fekve köszöntötte rajongóit azzal az üzenettel, maradjanak ők is biztonságban: jobb, ha el sem hagyják az ágyat.

Fotó: Instagram / Liam Hemsworth

Pixie Lott

A 29 éves énekesnő e korábbi felvétel közzétételével hozta el az ünnepi hangulatot, valamint arról írt, bízik abban, hogy mindenki jó sok csokit evett a pizsamájában ülve.

Fotó: Instagram / Pixie Lott

Neil Patrick Harris & David Burtka

Ha húsvét, akkor az Így jártam anyátokkal sztárjainak asztaláról sem hiányozhat a sonka. A lenti fotót Neil töltötte fel az Instagramra, a háttérben pedig kedvesét láthatjuk, amint a tűzhely mellett tüsténkedik. A szerelmesek egyébként a napokban ünnepelték 16. évfordulójukat, ami bevallásauk szerint nem épp a legromantikusabb volt ugyan, de nincs senki a világon, akivel a bezártságot szívesebben töltenék, mint egymással.

Fotó: Instagram / Neil Patrick Harris

Alyssa Milano

A 47 éves színésznő szűk családi körben ünnepel, követőinek pedig szeretet, erőt, egészséget kíván a lenti képpel.

Fotó: Instagram / Alyssa Milano

Crisitano Ronaldo

A sztárfocista egy családi fotóval kedveskedett követőinek húsvét alkalmából, melyen jól látható, milyen nagyot nőttek a csemetéi.

Fotó: Instagram / Cristiano Ronaldo

Kim Kardashian

Az utóbbi időben igencsak elhatalmasodott a nosztalgikus hangulat a 40. születésnapját idén ünneplő tévésztáron, így ezúttal nem egy friss, hanem egy régi családi felvétellel kíván mindenkinek kellemes ünnepeket.

Fotó: Instagram / Kim Kardashian

Kylie Jenner

Kim húgától idén azt vártuk, hogy biztos egyengöncbe bújnak lányával, Stormival, de nem ez történt. A makeup mogul egy fotósorozattal ünnepel az Instagramon, amit akár a Playboy magazin címlapján is el tudnánk képzelni.

Fotók: Instagram / Kylie Jenner

Lily Collins

A Végzet ereklyéi: Csontváros sztárja Kimhez hasonlóan nosztalgiázott – ő is egy gyerekkorában készült fényképet osztott meg, a leírásban pedig elárulta, hiányzik neki New York és a húsvét alkalmából való kiöltözés.

Fotó: Instagram / Lily Collins

Gisele Bündchen & Tom Brady

A szupermodell és a sportoló egy, a családjukról készült képpel kívánnak boldog ünnepet. Gisele emellett arról írt bejegyzésében, hogy azt reméli, a feltámadás és megújulás ünnepe több szeretetet hoz az emberek életébe, könyörületesebbek lesznek, többet segítenek egymásnak és a szokásosnál is jobban összefognak.

Fotó: Instagram / Gisele Bündchen

Alyson Hannigan

Az Amerikai pite-filmek női főszereplője megmutatta: ők bizony semmi pénzért nem halasztanák el a húsvéti tojásvadászatot, így gyerkőceinek idén is akadt dolguk a kertben bőven.

Fotók: Instagram / Alyson Hannigan

Sarah Hyland

Sokakhoz hasonlóan Sarah is felült a „nosztalgiavasútra” és egy, a '90-es évek elején készült képpel emlékeztette magát arra, hogy ő valójában mindig is szeretett otthon lenni és nevetségesen kinézni. Bejegyzése végére azért komolyra fordította a szót és azt tanácsolta követőinek, biztonságuk megőrzése érdekében maradjanak most otthon.

Fotó: Instagram / Sarah Hyland

Gregg Sulkin

Gregg az Instagramon közzétett posztjának keretein belül beismerte: élvezi az otthonlétet és azt, hogy kivételesen nem kell sehova sem rohannia, hanem kényelembe helyezheti magát és bekuckózhat.

Fotó: Instagram / Gregg Sulkin

Drew Barrymore

A színésznő egy friss bejegyzésben tudatta, hogy visszatért az íráshoz, így új blogbejegyzései elérhetőek a www.drewbarrymoreblog.com oldalon.

Fotó: Instagram / Drew Barrymore

Kendra Wilkinson

Az egykori playmate láthatóan nem szenved hiányt semmiféle földi jóban, emellett még meg is szervezte az ilyenkor szokásos tojásvadászatot a srácai, Hank és Alijah Mary számára.

Fotó: Instagram / Kendra Wilkinson

Olivia Culpo

Ünnepi bejegyzésében Olivia arról ír, milyen hálás azért, hogy a szívének kedves emberek veszik őt körül most, a bezártság idején. Hozzáfűzte még, hogy mindenkinek a szeretetét küldi és biztosította követőit arról, hogy ezen az időszakon is túl leszünk.

Fotó: Instagram / Olivia Culpo

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek