Starity

Ashley Benson szellem lesz

2010. november 10. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABC csatorna elkészítette az új saját, karácsonyi filmjét, ahol a Pretty Little Liars sorozatból ismert Ashley Benson egy szellemet fog megformálni.

hirdetés
Ashley Benson szellem lesz

2010. december 12-én kerül bemutatásra az ABC csatorna új, egész estés karácsonyi filmje, amely a Christmas Cupid címet kapta. A film főszereplői kedvelt fiatal színészek, így is biztosítva a nézőközönséget. A női főszerepeket a Pretty Little Liarsből ismert Ashley Benson és a népszerű énekes-színésznő, Christina Milian alakítja. A férfi főszerepet pedig a Tuti gimi sorozat szívtiprója, Chad Michael Murray kapta.

A csatorna egyébként is nagy hangsúlyt fektet a karácsonyi filmekre, hiszen egy 25 nap karácsony elnevezésű kampány keretében minden este egy-egy, az egész családnak szórakozást nyújtó filmet tűz a műsorára december 1-jétől. 

A Christmas Cupid sem tér el a szokásos karácsonyi hangulatú filmektől, hiszen itt is lesznek szellemek, szerelmek, és szórakozás.

A sztori:

Sloane (Christina Milian) egy tehetséges, divatos és népszerű lány, de csak a munkájának él. Egy karácsonyi ünnepség alkalmával az egyik üzleti partnere, Caitlin (Ashley Benson) kómába esik, és visszatér a lányhoz karácsonyi szellemként. Sloane elindul az úton, hogy rájöjjön, az élete egy cseppet sem boldog, és hogy azt a pasit (Chad Michael Murray), akivel nem is olyan régen szakított, talán mégsem kellett volna eldobni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek