Starity

9 érdekesség Henry Cavillről

2020. április 20. 21:09   |   Szerző: Four

A színész is tartogat meglepetéseket: majdnem megkapott szerepek, idegen nyelvek és még egy örökbefogadott állat is szerepel a listán.

hirdetés

1. Szenved az amerikai akcentussal

Henry Cavill angliai születésű, így aztán színészi pályája során el kellett sajátítania az amerikai akcentust is. Habár a színészt nézve nem tűnhet így, valójában igenis nehéznek találja a dolgot. Egy interjúban elárulta, vannak alkalmak, amikor szüksége van egy beszédtanárra, hogy korrigálja hibáit. 

2. Herkulesről mintázta a testét

Ahhoz, hogy Superman szerepében teljesítsen, Cavill kemény edzéstervvel alakította ki szuperfitt alkatát. Az edzője, Mark Twight elárulta, az 1958-as Herkules című film főszereplőjét, Steve Reevest vették alapul mintának.

Embed from Getty Images

3. Mindenki őt akarta Christian Greynek

Amikor kiderült, hogy A szürke ötven árnyalata című regényt megfilmesítik, rajongók tömege szerette volna, hogy Cavill kapja a főszerepet. Végül a hasonlóan jó külsővel megáldott Jamie Dornan játszotta a karaktert.

4. Csúfolták a suliban

Igen, ma már hihetetlennek tűnik, de a sztárt gyerekkorában testalkata miatt csúfolták, és "dagi Cavillnek" hívták. A színészt azonban szerencsére nem összetörte,  hanem motiválta a gonoszkodás. Elkezdett sportolni, rögbizni, és egyre több önbizalommal rendelkezett.

Embed from Getty Images

5. Nagy állatvédő

Henry tevékenyen képviseli az állatvédőket, főként a veszélyeztetett fajok esetében. A Durrell Wildlife Trust nagyköveteként örökbefogadott egy denevért is, akinek a Ben nevet adta, Ben Affleck után.

6. Négy tesója van

A színésznek négy fiútestvére van, Piers, Nik, Charlie és Simon. A második legidősebb, Nik ha úgy tetszik, valódi Superman: katonakánt Irakban és Afganisztánban is szolgált. 

Embed from Getty Images

7. Majdnem ő lett Cedric Diggory

Igen, tárgyalások folytak arról, hogy a Harry Potter-filmek negyedik részében ő fogja játszani Cedric Diggoryt. De mint az Alkonyat esetében, itt is Robert Pattinson halászta el előle a szerepet, mert őt túl idősnek találták. 

8. Nem akart kezdettől színész lenni

Cavillt nagyon érdekelte a történelem, ezért eleinte azt gondolta, egyiptológusként fogja keresni a kenyerét. 

Embed from Getty Images

9. Négy nyelven beszél

Annak ellenére, hogy az akcentusa feladja neki a leckét, négy nyelven beszél: angolul, spanyolul, franciául és olaszul.

via TheThings

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek