Starity

Ed Westwick ismét Chuck Bass bőrébe bújik?

2020. április 21. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

A rajongók abban reménykednek, hogy a színész visszatér a sorozat remake-jében.

hirdetés
Ed Westwick ismét Chuck Bass bőrébe bújik?
Fotó: The CW

Elvileg idén kerül képernyőre a Gossip Girl felújított változata, amennyiben nem érinti a sorozat elkészítését az, hogy jelenleg nem lehet forgatni. Állítólag tízepizódos lesz az első évad, melynek főbb szerepeiben olyan feltörekvő sztárokat láthatunk majd, mint Eli Brown, Adam Chanler-Berat, Jonathan Fernandez, Emily Alyn Lind, Zión Moreno, Whitney Peak, Jason Gotay, Tavi Gevinson és Thomas Doherty. Az old school fanatikusok legnagyobb örömére pedig Kristen Bell is igent mondott a készítőknek: visszatér a címszereplő szinkroniálásához.

Az eredeti sorozat egyik főszereplőjét alakító Ed Westwick nemrég találgatásokra adott okot, amikor az Instagramon közzétett egy stúdiófotót, ami még 2007 környékén készülhetett a stábról, mellé pedig azt írta

Micsoda idők! Vajon még mindig jól néznék ki a limóban?

Sokan bíznak abban, hogy a költői kérdésre igen a válasz, és a színész arra utal, hamarosan megtudjuk, hogyan is fest a luxusautóban, ugyanis rengetegen vannak, akik szívesen látnák őt viszont a rosszfiú szerepében. Hogy mi az igazság? Idővel kiderül!

Fotó: The CW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek