Starity

Ezért imádjuk! Cobie Smulders valóra váltotta az Így jártam anyátokkal-rajongók álmát

2020. április 21. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

A 41 éves színésznő kilenc évig alakította Robin Scherbatsky karakterét.

hirdetés

2005 és 2014 között futott igen nagy sikerrel a Cobie Smulders főszereplésével készült Így jártam anyátokkal. A sorozat megnyugvást kínált a szomorú Jóbarátok-rajongóknak, hiszen végre ismét belecsöppenhettek egy, a húszas éveikben járó fiatalokból álló baráti társaság mindennapjaiba.

Cobie most egy Instagram live keretein belül hozta szóba a sorozatot, amelynek sok kellemes emléket köszönhet, és nem tudott nem eleget tenni a rajongók kérésének, akik azt szerették volna, ha elénekli karaktere tinikori énjének egyik dalát, az Irány a pláza! (Let's Go to the Mall!) című szerzeményt. Igaz ugyan, hogy nem az egész nótát adta elő, hanem annak csak egy részletét, a fanatikusok így is elégedettnek tűntek. (Az ominózus jelenet kb. a 10. percnél látható.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vulture (@vulture) által megosztott bejegyzés,

Természetesen szívesen dolgoznék együtt újra azokkal a kedves emberekkel. Nagyon hiányoznak nekem

– utalt az Így jártam anyátokkal stábjára (Josh Radnor, Neil Patrick Harris, Jason Segel, Alyson Hannigan) Smulders egy korábbi interjúban, melyben arról faggatták, igent mondana-e a rebootra.

Kilenc évig dolgoztunk a sorozaton. Olyan sokáig tartott. Nem is tudom. Persze, tisztában vagyok azzal, hogy a nézők szerették a műsort, mégis úgy érzem, szükségünk van még egy kis időre, mielőtt folytatnánk. Rengeteg reboot készül mostanában, talán nekünk több idő kell ennek a meglépéséhez. Ettől eltekintve természetesen szívesen dolgoznék újra együtt a többiekkel. Borzasztóan hiányoznak nekem.

Fotó: CBS

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek