Starity

Női ingek – modellek minden alkathoz

2020. április 28. 15:03   |   szponzorált cikk

A női ingeket – szabásuktól és az anyaguktól függően, melyből készültek – sokféle módon lehet hordani. Passzolnak minden alkathoz, ha megfelelően választjuk ki a modellt. Ebben a cikkben bemutatunk néhány klasszikus inget, melyekből érdemes egy-kettőt a szerkrényünkben tartani, illetve tanácsot adunk arról, hogy milyen fajtájú inget érdemes választani, ha szeretnéd kiemelni alakod legelőnyösebb részeit, s egyben elfedni a tökéletlenségeit.

hirdetés

Női ingek a telt hölgyeknek

A megfelelő szabás kiválasztása attól függ, hogy milyen alkattal rendelkezünk. A kissé teltebb hölgyeknek, akik a körte alkatú kategóriába tartoznak (hangsúlyos derékvonal, széles csípő és keskeny vállak), csípőben szűkített inget ajánlunk. Ez a fajta nem szélesíti az alakot, és gyönyörűen kiemeli a csípő szép vonalát. A „V” nyakú ingek szintény előnyösek lehetnek, mert ezek optikailag karcsúsítják az erősebb alkatot. Azoknak a hölgyeknek, akiknek az alkatát leginkább a „tégla” vagy az „alma” kategóriába sorolhatjuk, fontolóra vehetik a meghosszabított hátsó résszel rendelkező, vagy tunika jellegű női ingeket. Ezen a módon elfedhetik a kibukkanó zsírpárnákat, illetve megnyújtják az alakjuk. Az oversize modelleket legjobb övvel viselni, hogy az alkat ne tűnjön túlságosan zömöknek. Azoknak a hölgyeknek, akik nagyobb méretet hordanak, nem tanácsoljuk a feltűnő mintázattal díszített ingeket – a nagy, színes virágok, a függőleges csíkozás, illetve más hasonló dekorációk sajnos szélesíti az alakot. Legjobb olyan modelleket választani, amiken apró pöttyök vannak, függőleges vonalak (melyek optikailag karcsúsítanak), vagy más kisebb minták, amik nem hívják fel magukra túlzottan a figyelmet. (Stílusos modelleket találsz itt: https://www.bonprix.hu/kategoria/365/ingek/). Nem tévedhetünk egy egyszerű modell kiválasztásával sem. A fehér női ing megkérdőjelezhetetlen klasszikus a női ingek körében, mely univarzalitásában a kis feketével vetekszik. Ezt az idők feletti modellt gazdagíthatjuk szolid nyaklánccal, kendővel vagy brosstűvel.

Tanács:

A fehér női blúz remekül passzol a magas szárú farmernadrághoz. Az ing elejét betűrhetjük a nadrágba a hátsó felét pedig hagyjuk szabadon. 

Női ingek – különböző módon viselve

Ez az univerzális ruhadarab nagyon sok lehetőséget ad a stílus szempontjából. Minden attól függ, hogy milyen hatást akarunk elérni. A hölgyeknek, akik szeretnék optikailag megnyújtani a lábaikat, és fiatalos kinézetet nyerni, azt ajánluk, hogy elöl kössék csomóra az ing alsó részét. Ezzel a trükkel divatos, kissé vagány és fiatalos lazaságot tükröző kinézetet érhetnek el. Az ing ujját feltűrve is lehet hordani. Ehhez a viselethez a legmegfelelőbb a női farmering. Ennek a modellnek a casual jellege adja, hogy valóban sokféle módon lehet hordani. Ha sportosabb kinézetet szeretnél elérni, akkor a farmeringet – természetesen kigombolva – párosítsd pólóval és sportos nadrággal. Az elegánsabb női ingek esetében (például a szaténból, vagy más csillogó anyagból készültek) a stílusbeli lehetőségek kissé korlátozottabbak. Ezek a modellek legjobban úgy mutatnak, ha be vannak tűrve a szoknyába, vagy a nadrágba. Hiszen az elegáns női ingeket leginkább különleges alkalmakkor vesszük fel, mint a vizsgázás, üzleti találkozó, vagy felvételi beszélgetés, s ezeken az eseményeken legjobb a klasszikus viselet. A fehér női ingek remekül passzolnak szinte minden összeállításhoz. A nők hordják őket zakóval, elegáns nadrággal vagy szoknyával, de párosíthatók rövid farmernadrággal és szandállal is egy parti sétához.

A női ingek időtálló ruhadarabok, melyeket sokféle alkalomra fel lehet venni. Mindenképp ismerd meg a kínálatunkat a bonprix.hu oldalon, ahol stílusos modellek találhatók mindenféle alkathoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat ruha ing
hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek