Starity

Utcai cipődivat 2020

2020. április 27. 17:05   |   Szerző: Starity

Idén is viselj a 2020-as utcai cipő divatnak megfelelő lábbelit. Összegyűjtöttük a legkedveltebb női és férfi cipő stílusokat.

hirdetés
Utcai cipődivat 2020

A tökéletes utcai cipő kiválasztásánál több elvárásnak kell egyszerre teljesülni ahhoz, hogy az megfeleljen igényeinknek. Manapság az emberek zöme az alapján választ lábbelit, hogy az mennyire követi a mai divatot, mindamellett persze, hogy komfortos érzetet nyújt sétálás közben is.

Korábban a tökéletes lábbeli vásárlásánál azok a termékek élveztek előnyt, amelyek a leginkább alkalmasak voltak az utcai mozgásra. Ez a felfogás mára a trendi felé mozdult el, vagyis olyan cipő beszerzése, ami inkább jól néz ki, mintsem kényelmes. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nincs olyan termék, ahol a kettő ne járna együtt. Épp ilyen utcai cipőkínálattal rendelkezik a budmil. A budmil webáruház ajánlatai ráadásul a 2020-as év divatjához teljesen illeszkednek, mind a női, mind a férfi cipők esetében. 

A 2020-as év ott folytatja, ahol a tavalyi év befejezte. Az egyre merészebb színeké és formáké lesz továbbra is a főszerep, a maximalista módi lesz a favorit. Az idei év női utcai cipő esetében előtérbe kerülnek a színek, természetesen marad a tavalyi év legnépszerűbbje, a platform, és stílusát tekintve terjednek a sportos lábbelik. 

A férfi utcai cipő trendjét követve közkedveltek maradnak idén is a vászoncipők, többek között a mokaszinok, slip-onok, valamint a chelsea csizmák. Ezek mellett nagyobb figyelmet kapnak még a sportosabb, színes utcai cipők is. Mivel a tavasz kezdetét vette hazánkban, ezért a weboldalon böngészve kedvezményes cipők sokaságával találkozhatunk, melyek amellett, hogy megbízhatóak, még stílusosak és strapabírók is.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek