Starity

10 érdekesség Timothée Chalamet-ről

2020. május 01. 18:06   |   Szerző: Four

Francia kötődés, volt barátnő, kedvenc sport és híres iskola is szerepel a listában.

hirdetés

1. Timothée Hal Chalamet New Yorkban született, ám édesapja révén sok nyarat töltött Franciaországban, egészen pontosan a Le Chambon-sur-Lignon nevű falucskában, ahol nagyszülei élnek.

2. Folyékonyan beszél franciául, és a Szólíts a neveden című filmje kedvéért megtanult olaszul is.

Embed from Getty Images

3. A New Yorki-i Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts iskolába járt. A patinás intézmény falai között tanult Jennifer Aniston, Al Pacino és Nicki Minaj is. Chalamet osztálytársa a szintén nagy sikereket elért Ansel Elgort volt, akivel azóta is jóban vannak.

4. Miután végzett a LaGuardiában, kulturális antropológiát tanult a Columbia egyetemen, de végül nem fejezte be - színészi karrierjére koncentrált inkább.

Embed from Getty Images

5. 22 évesen a legjobb férfi főszereplő Oscar-díjára jelölték a Szólíts a neveden című filmjéért. Ezzel a harmadik legfiatalabb sztár lett, akit ebben a kategóriában megneveztek. 

6. A kedvenc színésze Joaquin Phoenix: saját bevallása szerint csak 5-6 olyan művész van, akinek a nyomdokaiba szeretne lépni, közülük pedig Phoenix a kedvence.

Embed from Getty Images

7. Szívesen lett volna Pókember: Timothée jelentkezett a Pókember: Hazatérés főszerepére, de Tom Holland elcsaklizta előle a karaktert. 

8. A franciaországi nyarak alatt gyerektáborban volt fociedző: Timothée nagy kedvence a sport, a színészkedés előtt úgy gondolta, profi focista szeretne lenni.

Embed from Getty Images

9. Kid Cudi az egyik kedvenc rappere: személyesen először egy koncert után találkoztak, akkor Chalamet neve még nem volt széles körben ismert. Ma már jóbarátokká váltak, olyannyira, hogy a rapper meghívta szülinapi bulijára.

10. Egy ideig járt Madonna lányával: 2013-tól 2017-ig volt egy pár Lourdes Leonnal, akivel közös középiskolában végeztek. 

Embed from Getty Images

via Factinate

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek