Starity

A The Kolin segítette ki Lady Gagát

2010. november 10. 18:06   |   Szerző: dorottyavegh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint tudjuk, Lady Gaga 3 díjat nyert az EMA-n, de ebből csak egy ért el hozzá Budapestre, azonban szerencséjére kisegítette őt a The Kolin és Kovács Ákos.

hirdetés
A The Kolin segítette ki Lady Gagát

Kovács Ákos és a The Kolin, az MTV két magyar nyertese húzta ki a csávából vasárnap este az MTV stábját és Lady Gagát. A Budapesten koncertező énekesnőnek a legjobb női előadó, a legjobb popelőadó és a legjobb dal (Bad Romance) kategóriában járó díjak közül csak egyet sikerült elhozni a magyar fővárosba, így hirtelen segítségre volt szükség. A megoldást pedig a 2007-es és az idei nyertes jelentette, Kovács Ákost és az egyik legismertebb alternatív zenét játszó bandát, a The Kolint arra kérték, hogy adják kölcsön a saját díjukat.

A koncert és az EMA napjának délutánján derült ki, hogy nincs itt mind a három díj, így gyorsan megoldást kellett találni. Mivel Ákosnak 2007 óta, a The Kolinnak pedig úgy egy hete van birtokában egy-egy MTV EMA-díj, ezért őket hívták, hogy adják kölcsön a trófeát, így amikor Lady Gaga a kamerának pózolt a három frissen nyert díjjal, azok ténylegesen nem is az övék voltak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek