Starity

Macaulay Culkin vad szexuális kalandba keveredik Kathy Batesszel az Amerika Horror Story folytatásában

2020. május 07. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Mint kiderült, a Reszkessetek, betörők! sztárja is szerepet kapott a horrorsorozat új évadában.

hirdetés
Macaulay Culkin vad szexuális kalandba keveredik Kathy Batesszel az Amerika Horror Story folytatásában
Fotó: Getty Images

Ryan Murphy bizalmat szavazott a mostanában igen kevéssé foglalkoztatott egykori gyereksztárnak, és szerepet ajánlott neki népszerű horrorsorozatában, melyet Macaulay Culkin örömmel el is fogadott. Annyi biztos: nem kevés izgalomban bővelkedő szezonnak nézünk elébe, ugyanis a történet írója most igen pikáns részletet szivárogtatott ki a sajtónak.

Mindig is lenyűgözött Macaulay Culkin munkássága. Imádtam mindent, amibe valaha belefogott, imádtam az alakítását a Reszkessetek, betörők!-ben, de ugyanennyire odavoltam a későbbi dolgaiért is. Ráadásul már egy ideje nem is melózott...

– magyarázta a színész szerződtetésével kapcsolatos döntésének miértjét Murphy.

Szóval, írtam egy borzasztó őrült részt, és kértem, beszéljük meg telefonon, mire ő igent mondott. Általában nem engedem meg a színészeknek, hogy beleolvassanak a forgatókönyvbe, amikor szerződtetem őket, most azonban mégis betekintést engedtem neki. Elárultam, hogy a neki szánt karakternek és Kathy Batesének lesz egy őrült, erotikától fűtött szexjelenete, de más dolgokat is tartogatok a számára. Ekkor csendre intett és azt mondta: Ez az egész úgy hangzik, mintha erre a szerepre születtem volna!, és még akkor le is szerződtünk.

A kreátor továbbá arról is szót ejtett, hogy az új szezon nagyon időjárásfüggő lett volna, így az, hogy jelenleg nem forgathatnak igencsak rányomja a bélyegét a munkára, egyelőre nem is tudja, mit csináljon. Már az is megfordult a fejében, hogy az idei évad forgatását 2021-re halasztja, de végleges döntést egyelőre még nem hozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek