Starity

Emma Stone férjhez ment?

2020. május 11. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Rajongói azt feltételezik, a színésznő a legnagyobb titokban mondta ki a boldogító igent.

hirdetés

Emma és Dave ezzel a képpel jelentették be eljegyzésüket decemberben I Fotó: Instagram / Dave McCary

Dave McCary tavaly decemberben tudatta a rajongókkal, hogy szerelme zálogául gyűrűt húzott Emma Stone ujjára. A színésznő rajongói azóta is izgatottan várják, mikor kel egybe a sztárpár, ám egyre többen vannak közülük azon a véleményen, hogy a pár már össze is kötötte az életét, méghozzá a legnagyobb titokban. Hogy mi okuk van ezt feltételezni? Egyszerű!

Történt ugyanis, hogy a minap Emma részt vett egy virtuális „kerekasztal beszélgetésen” a The Child Mind Institute jóvoltából, ahol a mentálhigiénés témáké volt a főszerep. Igen ám, de a fanatikusok nemcsak arra fordítottak figyelmet, miről is beszélt Stone, hanem feltűnt nekik az a bizonyos karikagyűrű is, ami bal kezének gyűrűsujján csillogott, ez pedig egészen biztosan nem az az ékszer, mellyel párja néhány hónappal ezelőtt megkérte a kezét. (Az eljegyzési gyűrű egy Catbird által tervezett, 0.37 karátos gyémántot magán viselő darab.)

Itt már egészen más stílusú gyűrűt visel a színésznő I Fotó: YouTube

A rajongók természetesen rögtön elkezdtek ujjongani az örömhír apropóján, ám egyelőre hivatalosan egyik fél sem erősítette meg, hogy valóban házasságot kötöttek-e. 

Ti mit gondoltok? Házasok vagy nem?
Igen, összeházasodtak.
Nem, még mindig csak jegyben járnak.
 
 
 
 
 
 
Created with QuizMaker

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek