Starity

Így dobott le közel 30 kilót Khloe Kardashian

2020. május 15. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

A szülése óta eltelt két évben 27 kilótól szabadult meg a Keeping Up with the Kardashians sztárja.

hirdetés

Fotó: Instagram / Khloe Kardashian

Khloe Kardashian sosem titkolta, hogy súlyproblémái vannak, ám pár évvel a teherbe esése előtt csodálatos változáson ment keresztül, amikor elhatározta, hogy felszámol káros szokásaival. 2017-ben aztán várandós lett első gyermekével, True Thompsonnal, akinek két évvel ezelőtt, 2018 áprilisában adott életet. A terhesség ideje alatt jó pár pluszkiló felszaladt a kismamára, ám ezeket mostanra sikeresen ledolgozta, titkáról pedig nővérének, Kourtney Kardashiannak mesélt egy livestream keretein belül.

Amikor az ember jelentős mennyiségű súlytól szeretne megszabadulni, olyankor a diéta és az edzés kéz a kézben járnak egymással. Mostanra közel kerültem az álomsúlyhoz – olyan 67 kiló körül vagyok. Az álomsúlyom 63 kiló körül lenne

– magyarázta Khloe, majd bevallotta, a jelenlegi krízishelyzet az ő életére, életvitelére is nagy hatással van.

Mostanában nem igazán figyelek oda arra, hogy mit eszem. Na persze, ezt nem úgy kell elképzelni, hogy tonnaszám tömöm magamba a csipszet. Klassz diéták vannak, de a gyengém a quesadillas [sajttal töltött tortilla]. Imádom azokat az eledeleket is, amiket True fogyaszt. Az ember sosem tudhatja, mit hoz a holnap, így én, a magam részéről inkább töltök több időt az edzőteremben, mint a konyhában. (...) Számomra az evés is egyfajta életforma. Imádom az egészséges ételeket: egy jó salátát, egy finom gyümölcsöt. Azt hiszem, képes vagyok egyensúlyt találni.

Fotó: Instagram / Khloe Kardashian

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek