Starity

Selena Gomez az idén érettségizőknek üzent

2020. május 16. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Az énekesnő nem feledkezett meg azokról a fiatalokról, akik kénytelenek e jelenlegi nehéz helyzetben számot adni tudásukról.

hirdetés

Fotó: PUMA

Talán még soha nem volt ilyen nehéz helyzetben a végzős évfolyam, már ami az érettségit illeti, hiszen ők nem tudtak bejárni az iskolába, hogy tanáraik felkészítsék őket az előttük álló tudáspróbára. (Arról már nem is beszélve, hogy az ő esetükben elmarad vagy legalábbis halasztásra kerül a szerenád, a bankett, a ballagás...) Erről Selena Gomez sem feledkezett meg és üzent a most érettségizőknek egy livestream keretein belül.

Amikor az emberek azt kérdezik tőlem, mit üzennék a fiatalkori önmagamnak, mindig azt felelem, Menj tovább és csináld!. Ti mind nagyon keményen dolgoztatok azért, hogy idáig eljussatok, és tudom, nem pont így képzeltétek el az érettségit

– kezdte Gomez, majd így folytatta:

Teljesen rendben van, ha még nem tudjátok, mihez is kezdjetek az életetekkel. Ez egy utazás, melynek célja, hogy megtaláljátok az irányt, azt a tevékenységet, mely iránt szenvedélyt éreztek, szóval ne aggódjatok a hibák, a kudarcok miatt, mindannyiunkkal megtörténnek. Ahogy a csodálatos Oprah mondaná, Nem azzá válsz, akivé nem akarsz, hanem azzá, akiben hiszel!. Azt gondolom, ez nagyon is releváns. Ha nem hiszel önmagadban, ne várd, hogy mások higgyenek benned!

Fotó: PUMA

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek