Starity

6+1 tipp egy tökéletes otthoni spa-naphoz!

2020. május 18. 11:11   |   Szerző: Four

Adj magadnak egy napot, amikor annyi időt fordítasz magadra, amennyi csak lehetséges!

hirdetés

1. Készíts egy nyugtató italt!

Kezdd a spa-napot egy csésze gyógyteával, jéghideg limonádéval vagy akár egy pohár vízzel, amelybe gyümölcsöket szórsz.

2. Gyújts gyertyákat!

Az atmoszféra rendkívül fontos, ha kényeztetni szeretnéd magad és ellazulnál. A szokásos szépségrutinodat dobd fel azzal, hogy lekapcsolod a lámpákat, lenémítod a telefonod, és gyújtasz néhány gyertyát a lakásban.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Crowes Nest (@crowesnestinteriorsboutique) által megosztott bejegyzés,

 

3. Végy egy fürdőt... extrákkal!

Ha megvan a hangulat, akkor folytathatod a spa-élményt egy relaxáló forró fürdővel. Érdemes a fürdő előtt átdörgölni a bőröd egy fürdőkefével, így megszabadulsz az elhalt hámsejtektől. A szokásos habfürdőid helyett pedig most vess be valami különlegeset: fürdőolajat, fürdősót vagy akár fürdőbombát, amely kellemes illattal borítja be a fürdőszobát.

4. Ne feledkezz meg a hajadról sem!

A fürdő mellett a hajad se hagyhatod ki a buliból! Elő a mélykondicionálót, hajpakolásokat és tápláló krémeket, amelyeket akár hosszú percekig is fent hagyhatsz. 

5. Arcmaszk!

A következő lépés egy a bőrtípusodnak megfelelő arcmaszk, amelyet akár otthon is elkészíthetsz. Keress rá az interneten, melyek azok a hozzád passzoló krémek, amelyeket pár összetevőből otthon is szuperül kikeverhetsz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mudology (@mudologyskin) által megosztott bejegyzés,

 

6. Ápolt lábak!

Ha nincs kedved nagy felhajtást csapni, mégis vágysz egy kis kényeztetésre, áztasd forró vízbe a lábaid, esetleg önts egy kis illóolajat a vízbe. Már negyed óra múlva sokkal kellemesebben és frissebben fogod érezni magad.

+1 tipp: ha olyan típusú ember vagy, aki egyszerűen nem bír hosszú ideig egy helyben maradni, és esetleg öt perc után megunod a fürdőt, vigyél magaddal egy szórakoztató könyvet a kádba: sokkal könnyebb lesz így kiáztatni magad, és csak azt veszed majd észre, hogy elrepült az idő. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sarah Flint (@sarahflint_nyc) által megosztott bejegyzés,

 

via TheTalko

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek