Starity

Igen! Tóth Ádám és Yvette együtt!

2010. november 11. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már a Megasztár elején összeboronálták Ádámot és Yvette-et, ám akkor még tagadtak. Yvette-nek egy rövid tinifellángolásból való kapcsolata volt csak korábban, de talán most ők egymásban megtalálták az igazit.

hirdetés
Igen! Tóth Ádám és Yvette együtt!

Bár Tóth Ádám, az Adam's Comedy énekese és Lakatos Yvette között jelentős a korkülönbség, a két fiatal mégis egymásra talált. Ezt bizonyítja a fenti kép, illetve a Megasztár által készített riport, melyen végig egymás kezét fogja az ifjú pár.

Ádám elmondta, az fogta meg a lányban, hogy bohém és pattogós természete van, ami őt teljesen kikészíti – persze jó értelemben. Példaként említette, hogy sokszor bement a 16 éves péceli lány a szobába, beüvöltött egy skálát és kiment.

Egyszer csak azt vettem észre, hogy amikor ő éneken volt, én szörnyen hiányoltam őt a közelemből. Pattogós, vicces és bohém lány, aki mellesleg szép is. Még ízlelgetjük egymást. Csók még nem volt, de ilyen kezdeti dolog, mint a kézfogás, persze. Nagyon megfogott, voltam már szerelmes , de Yvette az első lány, aki le tud kötni” – nyilatkozta Ádám, annak ellenére, hogy a Megamánia kamerája nem azt tanúsítja, hogy nem volt csók.

Ádám azt is elmondta, hogy már a középdöntő során odavolt a lányért és fordítva, de ő nem vette észre a jeleket, míg bandatársai fel nem világosították. 

Ádám nagyon aranyos, nem érzem a korkülönbséget. Teljesen összhangban vagyunk. Hasonló a zenei ízlésünk. Sokat beszélgetünk és nap mint nap telefonálunk. Csak az a baj, hogy kevés időnk van egyelőre. Alig látom sajnos, és csak a klubkoncerten tudunk találkozni, akkor próbálunk minél több időt együtt tölteni. De nagyon szeretek vele lenni” – mondta Yve.

Annak ellenére, hogy nagyon jól kijönnek, Yvette szülei féltik lányukat, hiszen most kamaszodik, és nem akarják, hogy elterelődjön a figyelme a Megasztárról. De szóljon az ifjú pár mellett az, hogy ezt Yvette és Ádám sem szeretné. Így csak a klubkoncerten lehetnek egymás közelében, hiszen a 16 éves lány körül még zajlik a verseny. A fiatalok úgy gondolják, hogy a verseny után komolyabbra fordítják a dolgot, hiszen akkor több idejük is lesz egymásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek