Starity

Könyvet írnak Brittany Murphy életéről

2010. november 11. 16:04   |   Szerző: Kiim

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brittany Murphy november 10-én ünnepelte volna 33. születésnapját, ezért édesanyja, Sharon Murphy most úgy döntött, ír egy könyvet lánya életéről, munkásságáról és haláláról.

hirdetés
Könyvet írnak Brittany Murphy életéről

Brittany Murphy halálával kapcsolatban még mindig vannak feltevések, bár a boncolási eredmények alapján Murphy szervezetében semmilyen illegális anyagot nem találtak, mégis felreppentek a pletykák, miszerint drogtúladagolásban halt meg. Sharon azt állítja, a könyvéből sok minden ki fog derülni, és végre a kérdések végére is pontot tehetünk majd.

„Ez a könyv lesz a módja annak, hogy ünnepeljük és tiszteljük a rendkívüli életét és karrierjét. Brittany egy kedves, szeretetteljes ember volt, aki élvezte mindennapjait, ő volt az életem. Alig várom, hogy mindenki elolvassa az igazságot a lányom életéről, szerelmi életéről, karrierjéről” – mondta Sharon.

Többen megvádolták azzal, hogy csak a bevétel miatt csinálja az egészet, amire kedvesen csak így reagált: „A bevétel egy részét egy szeretetszolgálatnak fogom ajándékozni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek