Starity

Lea Michele bocsánatot kért tetteiért

2020. június 03. 17:05   |   Szerző: Four

Volt kolléganője szerint Lea Michele pokollá tette mindennapjait a Glee idején.

hirdetés

Lea Michele-t a napokban érte Glee-s kolléganőjétől, Samantha Ware-től a vád, hogy mint ahogy a színésznő írta, "pokollá tette mindennapjait" a forgatás idején.

Ware amiatt horgadt fel, hogy Michele is kifejezte sajnálatát az afroamerikaikkal való helytelen bánásmód miatt - Samantha szerint viszont épp Lea volt az, aki anno megkeserítette életét. 

Michele most úgy döntött, reagál a vádakra és hosszú posztban írt arról, mennyire sajnálja, amiket a múltban tett:

(..) Habár nem emlékszem rá, hogy ilyesmi kijelentést tettem volna és soha nem ítéltem meg másokat a hátterük vagy bőrszínük alapján, most nem ez a lényeg. Ami fontos, hogy nyilvánvalóan úgy viselkedtem, hogy másokat megbántottam. Függetlenül attól, hogy a kiváltságos helyzetem, gyerekes viselkedésem, vagy szükségtelenül nehéz természetem miatt tűntem érzéketlennek és illetlennek - bocsánatot kérek minden fájdalomért, amelyet okoztam. 

Majd így folytatta:

Mindannyian fejlődhetünk és változhatunk, én mindenképpen felhasználtam az elmúlt hét hónapot arra, hogy visszatekintsek a hiányosságaimra. Pár hónapra vagyok attól, hogy édesanya legyek, és tudom, hogy dolgoznom kell azon, hogy jobb legyek és felelősséget vállaljak a tetteimért. (...)

A színésznő a levélben még hozzátette, szeretne jó példát mutatni leendő gyerekeinek és a jövőben más lesz a hozzáállása a dolgokhoz. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In Touch Weekly (@intouchweekly) által megosztott bejegyzés,

 

 JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek