Starity

Dean Geyer Lea Michele védelmére kelt

2020. június 05. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Rengeteg pletyka kering a napokban a színésznővel kapcsolatban, és többségében az a bélyeg ragadt rá, hogy nem jó természetű és rossz együtt dolgozni vele.

hirdetés

Dean Geyer a Glee forgatása során dolgozott együtt Lea Michele-lel, de véleménye szerint a színésznő nem olyan rossz ember, mint amilyennek a közelmúltban többen is megpróbálták beállítani. Tapasztalatairól és érzéseiről a DailyMailnek nyilatkozott.

Lea még mindig az egyik kedvenc kollégám, akivel valaha alkalmam adódott együtt dolgozni. Nagyon keményen melózik és szórakoztató a közelében lenni. Szigorú munkamorállal rendelkezik, ami arra ösztökél, hogy te is a maximumot hozd ki magadból. Minden nap alig vártam a forgatást. Határozottan állíthatom, hogy rengeteget tanultam [tőle]

– magyarázta a színész, majd bepillantást engedett abba is, milyenek voltak számára az első forgatási napok.

Amikor az ember belecsöppen egy jó ideje futó és már nagy népszerűségnek örvendő műsorba, mint amilyen a Glee is volt, arra számít, hogy legalább egy hónapra megkapja az új fiú bélyeget, de az én esetemben nem ez történt. Egyáltalán nem. Szinte az elejétől kezdve úgy éreztem, szívesen látnak, és őszintén szólva Lea volt a legbarátságosabb hozzám. Csak a magam nevében beszélhetek, a saját tapasztalataimról, de amit én, a forgatások során láttam, az nem más volt, mint kőkemény professzionalizmus és valódi közösségérzet a szereplők és a stáb között. Senki nem mutatta annak jeleit, hogy kényelmetlenül érezné magát Lea jelenlétében.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek