Starity

Sztárok illata mások szerint: a mennyeitől a mosdatlanig

2020. június 09. 15:03   |   Szerző: Four

Hailey Bieberről, Robert Pattinsonról és Harry Stylesról is tudni lehet, hogy milyen illatuk van.

hirdetés

1. Hailey Bieber - "virágos és gyümölcsös"

Embed from Getty Images

Férje, Justin Bieber egy alkalommal elárulta, hogy Hailey leginkább a virágos és gyümölcsös parfümöket szereti, Ariana Grande illatait szokta viselni. 

2. Robert Pattinson - "zsírkréta"

Embed from Getty Images

Habár a színész 2013 óta a Dior divatház arca és gyakran illataikat is reklámozza, ő maga nem igazán szokott parfümöket viselni. Elmondása szerint sokan állították már róla, hogy "olyan illata van, mint a zsírkrétának". Ám sajnos néhány kollégája arról is beszámolt már korábban, hogy Pattinson nem igazán szeret fürdeni. 

3. Kanye West - "gazdagság"

Embed from Getty Images

Nem egyéb, mint felesége, Kim Kardashian mondta róla: 

...Gazdag. Nem tudom elmagyarázni, de mint egy gazdag embernek. Mint... a pénznek, nem tudom! Olyan illata van, mint amit nagyon drágának gondolsz, például egy Saint Laurent parfümé.

4. Kendall Jenner - "tiszta"

Embed from Getty Images

Kim róla is beszámolt, elmondása szerint húgának nincs kifejezetten külön illata, nagyon tiszta és friss - akár egy szupermodell. 

5. Kylie Jenner - jázmin és gardénia"

Embed from Getty Images

Kylie sem maradhatott ki, aki Kim szerint valamelyik régi parfümjét szokta viselni, jázmin és gardénia illattal. 

6. Kourtney Kardashian - "természetes"

Embed from Getty Images

A Kardashianok közül ő az, aki mindig az organikus dolgok mellett teszi le a voksot, így hát az illata sem nagyon lehet más, mint ahogy Kim fogalmazott, "természetes". 

7. Khloe Kardashian - "gyümölcsös, testes"

Embed from Getty Images

Khloe-nak olyan illata van, mint a gazdag olajoknak: nagyon gyümölcsös de testes. Ugyanakkor nagyon szereti a fehér virágokat.

- mondta Kim.

8. Rihanna - "mennyei"

Embed from Getty Images

Az évek során több híresség is kijelentette, hogy az énekesnőnek mindig elképesztően jó, "mennyei" illata van. Pár éve Rihanna egyik ismerőse el is árulta, mitől. RiRi egy 870 dolláros parfümöt használ: a Killian nevű márkától a Love, Don't Be Shy-t, amelynek összetevői a rózsa, narancsvirág és a mályvacukor.

9. Brad Pitt - "irigylésre méltó"

Embed from Getty Images

Az infót nem másnak, mint Jennifer Lawrence egyik barátnőjének köszönhetjük, aki elkísérte a színésznőt egy Oscar-díjátadóra, majd utána leírta élményeit:

Brad Pittnek csodálatos illata van. Semmihez sem fogható. Egy idő után megkérdeztük, milyen parfümöt használ, mire azt mondta "nem viselek semmilyet, ez valószínűleg a saját illatom". Azt kellett hinnem, hogy nem mond igazat, mert ez így nem fair a férfiakkal szemben".

10. Sophie Turner - "mint Joe Jonas"

Embed from Getty Images

Sophie Turner egyszer elárulta, a Le Labo Santal 33 nevű parfümöt használja, ugyanazt, amit férje, Joe Jonas is. A színésznő szerint a pézsmaillat egy kicsit férfias, de ő szereti az ilyesfajta parfümöket. Olyannyira, hogy még az illatgyertyáik is hasonlóak. 

11. Beyoncé - "citrom és kókuszvaj"

Embed from Getty Images

A belsős infót Winnie Harlow árulta el, aki együtt dolgozott az énekesnővel a "Lemonade" című albumjának alkotásakor. Harlow szerint Bey-t citrom- és kókuszvaj illata lengte körül. 

12. Harry Styles - "fűszeres"

Embed from Getty Images

Harry egy alkalommal arról posztolt fotót, hogy Tom Ford: Tobacco Vanille parfümjét használta. A meleg, fűszeres jegyekkel rendelkező illat összetevői a gyömbér, kókusz és dohánylevél.

13. Michael B. Jordan - "mahagóni teakfa"

Embed from Getty Images

Egy rajongó mesélte el, hogy amikor találkozott a színésszel, igazán fantasztikus illatot érezhetett. Jordan állítólag a Bath & Body Works "mahagóni teakfa" illatára emlékeztette. 

via Insider

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek