Starity

I. Magyar Tolerancia Díjátadó Gála

2010. november 11. 19:07   |   Szerző: sztarcelebhirek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az első magyar jótékonysági díjátadó ünnepséget Amanda Elstak transzszexuális műsorvezető álmodta meg. Megrendezésére 2010. december 1-jén kerül sor, méghozzá az AIDS-gála és Koncert keretein belül az ünnepséghez méltó elegáns helyen, a New Orleans Music Pubban.

hirdetés
I. Magyar Tolerancia Díjátadó Gála

„Olyan embereket fogunk díjazni, akiknek életében a fő mottójuk, hogy segítsük a rászoruló embereket, és ezt a meggyőződésüket nemcsak hangoztatják, hanem cselekedeteikben is jelzik” – nyilatkozta Amanda, aki büszke arra, hogy kezdeményezését sztárok, magyar hírességek és elismert emberek is támogatják. „Fontos számomra, hogy ne csak azt lássák az emberek, hogy évről évre új műsorokat rendezek szórakoztatás céljából, hanem lássák meg azt a célomat is, hogy igenis segíteni szeretnék embereken, és szeretném a többi embernek is megmutatni azt az utat, ahol tehetnek valamit a rászorulókért.”

A szervezők a következő személyeknek ítélték oda a díjakat: Földi Ágnes, Zámbó Marietta, Rendes Tiborné, Dr. Hegyi Anna, Dr. Csides Katalin, Dr. Hyross Virág, Sebián-Petrovszki László, Szklenár Gabriella, Tasnádi Csilla, Matolcsy Mónika, Hidvégi Tünde, Koczka Máté, Serbán Marcell, Rogán Antal, Mesterházy Attila, Kovács Erzsi, Terry Black, Eszterházy Tamás, Medveczky Ilona.

Valamennyien méltóak rá, hogy a jótékonysági díjátadón megemlítsék nevüket, hiszen kiállnak a tolerancia, a sokszínűség és az egyenlőség mellett.

Az ünnepségen a magyar művészvilág jeles képviselői fogják szórakoztatni a közönséget egy négyórás koncerttel. Fellép többek között Sárközi Anita, Szecsődi Karcsi, Cairo, Radics Márk, Terry Black, Schaffler Nina, Bódy Magdi, Mary Zsuzsi, Kovács Erzsi, Harangozó Teri és sokan mások.

Transzvesztita előadók is részt vesznek majd az esten. Fellép majd Brithany Wilson, Jamilla, Alexa Ciccone és Lulu. A belépőkből befolyó összeg az Összefogás a Toleranciáért Alapítvány részére lesz felajánlva. A rendezvény műsorvezetői teendőit Amanda Elstak, Schaffler Nina és Gerényi Kata fogják ellátni.

„Nagyszerű este lesz. A megszokott minőség és szórakozás mellett helyet kap majd az ünnepélyesség is” – mondta el Amanda véleményét, nekünk pedig nincs más dolgunk, mint kivárni az év egyik utolsó nagy gáláját, december 1-jén este 7 órakor a New Orleans Music Pubban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek