Starity

Milyen cuki! Lisa Kudrow ezért nem nézi a Jóbarátok ismétléseit

2020. június 23. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Bár már másfél évtizede véget ért a világ talán legismertebb szitkomja, népszerűségét jól mutatja, hogy a mai napig sugározzák a csatornák.

hirdetés
Milyen cuki! Lisa Kudrow ezért nem nézi a Jóbarátok ismétléseit
Fotó: NBC

Néhány hónappal ezelőtt derült ki, hogy idén ismét összeáll a legendás stáb: Lisa Kudrow, David Schwimmer, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Courteney Cox és Matthew Perry. Sajnos a világjárvány – mint oly' sok produkció esetében – közbeszólt, így egyelőre nem tudni, mikor lehetünk szemtanúi a hatos újraegyesülésének.

A Variety jóvoltából nemrégiben egymást interjúvolta meg a Jóbarátok két sztárja, Lisa és Jennifer, előbbi pedig elárulta, ő bizony soha nem nézi meg a televízióban vetített ismétléseket, és azt is bevallotta, miért.

Nem nézem a műsort. Abban a reményben nem nézem továbbra sem, hogy egy napon összejövünk és együtt nézzük meg

– vallotta a színésznő, kolléganője pedig hozzátette: Ez olyasvalami, ami meg fog történni!, majd Lisa arról is őszintén megnyílt, hogyan élte meg a sorozatban eltöltött tíz évet.

Ez a műsor azért működött egy évtizeden keresztül, mert mi mind elköteleződtünk egymás felé. Nem csak egy szerep vagy egy szerződés kötött össze minket. Mai napig szeretjük egymást. Mindannyian. A stáb miatt működött az egész.

Fotó: NBC

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek