Starity

Miley Cyrus elmesélte, hangszálműtétje óta új életet él

2020. június 23. 20:08   |   Szerző: Four

Az énekesnő interjúban mesélt arról, milyen döntést hozott saját jóléte érdekében.

hirdetés

Miley Cyrus a Variety magazinnak mesélt arról, hogy az utóbbi időben önmegtartóztató döntésre szánta el magát. A 27 éves énekesnő ugyanis fél éve nem iszik alkoholt, egészen pontosan a hangszálműtétje óta.

Tényleg "józan józan" voltam az utóbbi hat hónapban. Az elején csak a hangszálműtét miatt, aztán sokat gondolkoztam az anyámon. Őt örökbefogadták, én pedig örököltem az ő érzéseiből, elhagyatottsági problémáiból. Hogy mindig be akarta bizonyítani, ő is értékes.

Majd az édesapja esetére is rátért:

Az apám szülei elváltak amikor 3 éves volt, szóval ő nevelte fel magát. Kutattam egy csomót a családom története után, és sok volt a szenvedélybeteg, mentális problémával küzdő köztük. Szóval végiggondoltam ezeket és megkérdeztem magamtól, miért vagyok ilyen, amilyen? De azzal, hogy megismerjük a múltat, megérthetjük a jövőt is. Szerintem a terápia csodálatos.

És annak ellenére, hogy elégedett a döntésével, elismerte, vannak nehézségei:

Elég nehéz, főleg fiatalon, mert van egy bélyeg, hogy akkor te nem vagy szórakoztató. Én meg úgy vagyok vele, hogy sok mindennek lehet nevezni, de azt tudom, hogy szórakoztató vagyok. És amit nagyon szeretek, hogy tényleg 100%-osan ébredek fel. Nem akarok rosszkedvűen felkelni, sokkal inkább készen a napra.

- mondta.

Cyrus hozzátette, azért volt szükség a hangszálműtétre, mert orvosa szerint agyonhasználta a hangját. Ezért aztán négy hétig nem használhatta hangját és nem beszélhetett. Az öröm az ürömben pedig az volt, hogy ez a csendes  időszak felkészítette arra, amely később, a koronavírus miatt következett.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek