Starity

Novak Djokovic elkapta a koronavírust

2020. június 24. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

A 33 éves szerb teniszező valószínűleg akkor fertőződött meg, amikor részt vett egy-egy sportrendezvényen Szerbiában és Horvátországban.

hirdetés

Az ESPN hozta nyilvánosságra, hogy Novak Djokovic tesztje pozitív lett, ezzel pedig ő a negyedik teniszező, aki elkapta a vírust. A sportoló nagy valószínűséggel akkor fertőződött meg, amikor először Belgrádban, majd Zarában játszott múlt hétvégén. A tudósítások szerint a felesége, Jelena tesztje is pozitív lett.

Rögtön azután teszteltek minket, hogy Belgrádba érkeztünk. Az eredményem pozitív lett, akárcsak Jelenáé, miközben a gyerekeinké negatív. Mindent, amit az elmúlt egy hónap során tettünk, azt tiszta szívvel és őszinte szándékkal tettük. A versenyünk célja a szolidaritás és az együttérzés üzenetének egyesítése és megosztása volt az egész régióban

– nyilatkozta Novak, majd így folytatta:

A bajnokságot akkor szerveztük meg, amikor a vírus eltűnőben volt, úgy gondolva, hogy az esemény megrendezésének feltételei teljesültek. Sajnos azonban a vírus még mindig jelen van, ez egy új valóság számunkra, mellyel meg kell tanulnunk megbirkózni és együtt élni. Reménykedem abban, hogy a dolgok az idő múlásával könnyebbé válnak, és folytathatjuk az életünket abban a formában, ahogyan azt azelőtt éltük. Borzasztóan sajnálok minden fertőzöttet. Remélem, senkinek nem bonyolódik az egészségügyi helyzete és mindenki rendben lesz. Ami engem illet, én 14 napig karanténban maradok és öt nap múlva ismét tesztelem magam.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek