Starity

9 érdekes tény Bella Thorne-ról

2020. június 30. 13:01   |   Szerző: Four

Családi háttér, üzleti vállalkozások és a neveltetése is szerepel a listában.

hirdetés

1. A természetes hajszíne szőke

Habár Bella szeret kísérletezni hajfestéssel, de kevesen tudják, hogy az eredeti hajszíne nem lángvörös hanem világos vörösesszőke. 

Embed from Getty Images

2. Az édesanyja író

Thorne édesapja még a színésznő kicsi korában meghalt, édesanyja pedig regényírással foglalkozik. Tamara Thorne többnyire fantasy-horror-paranormális történeteket ír.

3. Nem angol az anyanyelve

Valószínűleg meglepő, de Bella nem angolul tanult meg először: kubai felmenői révén spanyol szót hallott elsőként és még ma is érti a nyelvet. 

Embed from Getty Images

4. Üzletasszony

Amellett, hogy a szórakoztatóiparban dolgozik, van egy kozmetikai cége a Thorne by Bella, és van egy kannabiszt forgalmazó cége a Forbidden Flowers.

5. Meglehetősen jövedelmező az Instagramja

Mint oly sok celeb, ő is gyakran él a közösségi média által teremtett lehetőségekkel: elmondása szerint akár 65 ezer dollárt is érhet neki, ha kiposztol Instagramra egy terméket. Ha pedig sztoriba teszi, akkor 10-20 ezer dollárt is kereshet vele.

Embed from Getty Images

6. Diszlexiás 

A színésznő gyerekkorában sokáig küzdött diszlexiával, amelyen később sokat segített az, hogy kicsi korától színészkedik és rendszeresen olvas forgatókönyveket.

7. Már hathetesen szerepelt

Bella korán kezdte a hírnevet: már hathetes korában a Parents Magazine-nak fotózták, gyermekkorától kezdve pedig reklámokban szerepelt majd pedig sorozatokban és filmekben.

Embed from Getty Images

8. Író és költő is

Követte anyja példáját abban, hogy az írás is fontos kifejezőeszköz számára. Van egy könyvsorozata Autumn Falls címen és van egy verseskötete The Life of a Wannabe Mogul címmel.

9. Három tesója van

A színésznőnek több testvére is van, akik szintén a szórakoztatóiparral kacérkodtak: egy idősebb féltestvére, Kaili, aki modellként és színésznőként próbálkozott, ugyanezzel foglalkozott másik nővére, Dani, és van egy bátyja, Remy akinek színészkarrierje 2010-ben leállt. 

Embed from Getty Images

via TheTalko

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek