Starity

12 érdekesség a Kardashianok sorozatáról

2020. július 01. 16:04   |   Szerző: Four

Tények és érdekességek a számos évadot megélt, Amerikában igen népszerű K, mint Kardashianról.

hirdetés

1. Titkok mindenek felett

Mindenki aláírt egy titoktartási megállapodást, aki a sorozatban szerepel, és Kris Jenner a biztonság kedvéért tart az asztalán egy paksaméta szerződést, hogy ha valaki belép az ajtaján, azonnal szignózhassa.

2. Szigorú szabályok

Cipővédőt kell viselniük a Kris házában tartózkodóknak: a celeb a sebészek által használt cipőre húzható védőanyagot kivétel nélkül mindenkire ráadja, még műsora producereire is. 

Embed from Getty Images

3. A glam-team

Kris Jennert minden nap egy órán keresztül sminkelik a szakemberek, hogy tökéletes külsővel szerepelhessen a sorozatban. Kim szintén minden nap igénybe veszi a szolgáltatást, csak őt két órán keresztül sminkelik. 

4. Fél napokat forgatnak

Napi szinten 10-12 órát forgatnak a realityjükkel, és Kris állítólag még a plafonra is kamerákat szereltetett.

Embed from Getty Images

5. Saját maguk fizetik nyaralásaikat

Kourtney egy alkalommal epés megjegyzéseket tett a sorozatban, miszerint hiába utaznak a reality miatt külső helyszínre, mégis neki kellett kifizetnie a kirándulás árát.

6. Kris szava a döntő

Amikor Khloe French Montanával járt, a rapper automatikusan bekerült a realitybe és pénzt is kapott érte. A szokásos gyakorlattal ellentétben, miszerint ha egy új szereplő bekerül, akkor össze kell húzni a sorozat költségvetését - Kris bárkit elhívhat a realitybe, és annyi pénzt fizethet neki, amennyit akar.

Embed from Getty Images

7. A házak külső felvételei hamisak

Habár a Kardashianok hajlandóak belülről megmutatni házukat, a saját biztonságuk érdekében a kívülről készített felvételeket mindig más portákról veszik fel a szakemberek. Így kerülhetik el, hogy zaklassák őket otthonukban.

8. Caitlyn átváltozása nagy hatással volt a sorozatra

Kim elmondása szerint ugyan ma már nem nagyon szoktak belenyúlni a forgatás eseményeibe, de amikor nevelőapja, Bruce Jenner nővé operáltatta magát, erősen meg kellett vágni a részeket mert Khloe reakciója olyan érzelmes volt. 

Embed from Getty Images

9. Azért voltak érdekes "szerkesztések"

Khloe például elméletileg a reality forgatása során tudta meg, hogy babát vár - ám a valóságban csak újrajátszotta a meglepődést. 

10. A lánykérés

Ugyanez igaz arra a részre, amikor Kris Humphries megkérte Kim kezét: Kardashian állítólag annyira nem volt elégedett a saját reakciójával, hogy újraforgattatta vőlegényével a lánykérést. És míg Kris egy meghitt, romantikus hangulatú eseményt szeretett volna, Kim a teljes smink és a megvilágított, berendezett terep mellett döntött. 

Embed from Getty Images

11. Kourtney és Scott szakítása nem volt megjátszott

Kourt elmondása szerint zokogva ült le akkor forgatni, és még rosszabbul érezte magát, hogy az interjúk során újra kellett élnie a szakítást.

12. Kanye nem köteles szerepelni

A sztár már a legelején kijelentette, nem lesz tevékeny részese felesége sorozatának, mert "megvan a saját karrierje és saját külön élete". Ettől függetlenül fel-felbukkan a realityben tetemes összegeket hozva ilyenkor a konyhára.

Embed from Getty Images

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek