Starity

Kacey Musgraves és férje válnak - megható üzenettel búcsúztak egymástól

2020. július 06. 14:02   |   Szerző: Four

Az énekesnő és férje rövid ideig voltak házasok, leírták gondolataikat.

hirdetés

Két év házasság után válik Kacey Musgraves és Ruston Kelly. Az énekesnő és férje közös nyilatkozatot posztolt kapcsolatuk végéről:

Ezek a bejelentések mindig  gonoszkodást és találgatásokat váltanak ki, amelyeket már azelőtt meg szeretnénk állítani, hogy elkezdődnének. Abban hiszünk, hogy különleges okkal kerültünk egymás életébe, és mindketten jobbá változtattuk egymást. A szeretet, amelyet egymás iránt érzünk, messze túlmutat azon a kapcsolaton, amelyet férjként és feleségként megéltünk. Ez egy lelki kapocs, amelyet soha nem lehet eltörölni. 

Majd így folytatták:

Ezt a fájdalmas döntést együtt hoztuk meg - egy egészséges döntést, amely azután született, hogy hosszú ideig próbáltuk megtenni a tőlünk telhető legtöbbet. Egyszerűen csak nem működött. Habár a házasságunk megszakadt, egész életünkben igaz barátok leszünk. Sem hibáztatás, sem harag, sem megvetés nincs bennünk egymás iránt. Arra kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, és gondoljanak ránk pozitívan, ahogy megtanulunk túljutni ezen az időszakon. 

- írták. 

Musgraves és Kelly 2017 októberében házasodott össze, azóta mindketten eltávolították esküvői fotóikat Instagramjukról.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vinay Patel (@vinaypatelblogs) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek