Starity

Megtalálták Naya Rivera holttestét

2020. július 14. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Néhány nappal azután, hogy a 33 éves Glee-sztár eltűnt, a hatóságok megtalálták a holttestét.

hirdetés

Fotó: Instagram / Naya Rivera

A Venuta megyei seriffhivatal egy sajtótájékoztató keretein belül megerősítette a hírt, miszerint megtalálták a július 8-án eltűnt Naya Rivera holttestét a Los Angeles közelében elhelyezkedő Piru-tóban, ahová kikapcsolódni érkezett a színésznő négyéves kisfiával, Josey-val.

A sajtótájékoztatón William Ayub seriff nyilvánosságra hozta, hogy a Josey-val folytatott beszélgetés során megtudták, hogy Naya az úszás után még a bérelt csónakba segítette a gyermeket, ő maga azonban ezt követően elmerült a vízfelszín alatt. Ayub arra is felhívta a figyelmet, hogy nincs okuk azt feltételezni, hogy bármiféle bűncselekmény vagy öngyilkosság történt, emellett hangsúlyozta, a család nagyon nehéz időszakon megy keresztül, illendő volna tiszteletben tartani a magánéletükhöz való jogukat és békében gyászolni hagyni a rokonokat, barátokat.

A nyomozás során különleges egységeket is bevetettek annak érdekében, hogy Rivera mihamarabb megkerüljön – búvárok, helikopterek, vadőrök segítették a kutatást, ám sajnos a színésznő már halott volt, mire rábukkantak. Nayát leginkább a Glee – Sztárok leszünk! című sorozatból ismerhette a publikum: 2009 és 2015 között Santana Lopezt alakította; később pedig a Született szobalányokban és a Step Up: High Waterben is feltűnt.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek