Starity

Öngyilkos lett Elvis Presley unokája

2020. július 14. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

A szomorú hírt hivatalosan is megerősítette a család sajtóképviselője.

hirdetés

Benjamin volt a néhai Elvis Presley egyetlen fiúunokája 

Elvis Presley egyetlen gyermeke, Lisa Marie Presley mostanáig négy gyermeknek adott életet: egy lánynak (Danielle Riley Keough) és egy fiúnak (Benjamin Storm Keough) első, Danny Keough-val kötött házassága során és egy ikerpárnak (Harper Vivienne Ann Lockwood, Finley Aaron Love LockwoodMichael Lockwooddal való kapcsolata alatt. Sajnos az énekesnő a közelmúltban elveszítette egyetlen fiát, ugyanis Benjamin minden bizonnyal öngyilkos lett – mindössze 27 éves volt.

Lisa Marie-nek teljesen összetört a szíve, vigasztalhatatlan és maga alatt van, de igyekszik erős maradni a 11 éves ikerpár és idősebbik lánya, Riley kedvéért. Felnézett a fiára, ő volt élete szerelme

– nyilatkozta a tragédia kapcsán Roger Widynowski, Presley-ék sajtóképviselője.

A TMZ értesülései szerint Benjamin a saját maga által ejtett lőtt sebbe halt bele vasárnap, a Kalifornia állambeli Calabasasban.

Anyja rajongott a fiúért I Fotó: Instagram / Lisa Marie Presley

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek