Starity

Brad Pittnek egy szudáni nő szült?

2010. május 09. 11:11   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Párizsban élő, szudáni nemzetiségű szupermodell tavaly szeptemberben világra hozta gyermekét, akinek állítólagos apja nem más, mint Brad Pitt. A modell hölgyeménynek több hónapon keresztül volt viszonya a színésszel, aki még most is Jolie kisasszonnyal él.

hirdetés
Brad Pittnek egy szudáni nő szült?

Brad Pitt egy párizsi kiruccanása alkalmával, két éve ismerkedett meg Amnával, a gyönyörű szudáni nemzetiségű, fiatal modellel. Ian Halperin botránykönyvíró véleménye szerint Brad akkoriban nagyon rosszul élt Angievel, sokat veszekedtek, és elhidegültek egymástól.

„Bradet az első pillanatban megbabonázta a gyönyörű modell, és egy szenvedélyes viszony vette kezdetét. Nem tudott betelni Amna gyönyörű testével, ha csak lehetett, a szépséggel volt. A kapcsolatnak akkor lett vége, amikor Angelina megneszelte, hogy Brad félrekacsingat. Magánnyomozót fogadott, és megtudta, hogy ki Pitt szeretője. Óriási botrány tört ki, és Brad végül szakított Amnával. Csakhogy akkor Amna már terhes volt. Brad azt kérte, hogy vetesse el a babát, de Amna nem volt rá hajlandó” – mondta Ian Halperin.

A kicsi állítólag tavaly szeptember 9-én jött világra, de ezt eddig titokban tartották, ahogyan a nemét és nevét is. A francia lapok próbálták megszólaltatni Amnát is, aki csak ennyit nyilatkozott: „Igaz, a világ leghíresebb férfijának szültem egy gyereket, de ő nem vállalta, és nem lehetünk együtt.”

Ha ez tényleg igaz, akkor komolyan fontolóra vehetjük, hogy a Brangelina pár nem marad együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek