Starity

Mickey Rourke csúnyán megfenyegette Robert De Nirót

2020. július 21. 09:09   |   Szerző: Four

A színész megígérte kollégájának, megszégyeníti, ha legközelebb találkoznak.

hirdetés

Mickey Rourke nem igazán fogta vissza magát egy korábbi Instagram posztjában: a színész kollégáját, Robert De Nirót osztotta ki elég rendesen egy állítólagos nyilatkozat miatt. Rourke állítása szerint ugyanis De Niro azt mondta valamelyik újságnak, hogy ő hazudozik és hülyeségeket beszél. 

Mickey írásban fenyegette meg De Nirót: kijelentette, elég rosszul fog járni, ha egyszer személyesen találkoznak.

Hé Robert De Niro, igen, hozzád beszélek, te nagy bőgőmasina. Nemrég egy barátom elmesélte, hogy pár hónapja azt mondtad az újságoknak: 'Mickey Rourke egy hazug és mindenféle hülyeséget beszél.' Ide figyelj, Mr. Keménycsávó a filmekben, te vagy az első, aki engem hazugnak nevezett, és mindezt egy újságban. Hadd mondjak neked valamit, ha meglátlak, Istenre, a Nagyanyámra, a testvéremre és mindegyik kutyámra esküszöm, nagyon csúnyán beégetlek, ez 100%. 

A két színész rossz viszonya még 1987-ben indult, abban az évben közösen dolgoztak az Angel Heart című filmen, ahol állítólag egyáltalán nem kedvelték meg egymást. Mickey egyenesen úgy nyilatkozott Robertről, hogy "most már nem nézek fel rá, inkább átnézek rajta". 

A csatározás legutóbb Az ír című filmmel folytatódott: Rourke szerint a rendező őt is szerette volna beválogatni a produkcióba, ám De Niro ezt nem hagyta.

Marty Scorsese szeretett volna velem, Al Pacinóval, Joe Pescivel és Robert De Niróval találkozni egy film miatt. A castingos azt mondta a menedzseremnek, hogy Robert De Niro nem hajlandó velem együtt dolgozni a filmben. 

- nyilatkozta Mickey. Az állítást tagadta Robert menedzsmentje:

Az ír producerei Jane Rosenthal és Emma Tillinger Koskoff, illetve a castingigazgató Ellen Lewis szerint Mickey Rourke-ot soha nem kérték arra, hogy szerepeljen a filmben. Nem volt említés és tárgyalás sem erről. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

D STAR NEWS (@dstarnews) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek