Starity

7 érdekesség Josh Radnorról, az Így jártam anyátokkal sztárjáról

2020. július 21. 14:02   |   Szerző: Four

Bár a színész nagyon privát életet él, azért néhány érdekes tényt sikerült találni róla.

hirdetés

1. A kezdetek

Josh Radnor konzervatív zsidó családban nőtt fel Ohióban, és ortodox iskolába járt. Tinédzserkorában döntött úgy, hogy színész akar lenni, és drámaszakon diplomázott.

2. Csúnyán összeveszett a szomszédaival

Radnor 2017-ben úgy döntött, hogy meghosszabbítja tornácát, ám az így átlógott a szomszédba. Ebből hatalmas veszekedés kerekedett, és az lett a vége, hogy ugyan Josh visszavette a hosszabítást, de sokat kiabált a szomszédokkal emiatt. Mostanra távoltartási végzést kértek a szomszédok a színész ellen. 

Embed from Getty Images

3.  Nagyon óvatos a magánéletével

Ha szerelemről van szó, Josh aligha szereti a nyilvánosságot: 2017-ben pár hónapig randizott Minka Kellyvel, előtte pedig 2009-ben egy évig Lindsay Price-szal, de mást nem lehet nagyon tudni róla. 

4. Nem ő lett volna Ted Mosby

Habár mást el sem tudnánk képzelni a karakterként, valójában a készítők először Scott Foley-t kérték meg, aki visszautasította a szerepet. 

Embed from Getty Images

5. Nem szereti a csillogó életet

Habár közel 30 millió dollárra taksálják a színész vagyonát, Josh nem szeret nagyon költekezni. Az Így jártam anyátokkal színészei közül is ő volt az utolsó, aki rászánta magát, hogy vegyen egy nagyobb házat. 

Nem zavar, ha pénzt kell költenem valamire, amiben hiszek. De nem sok olyan dolog van, amire azt mondom, hogy "Ó, ember ezt meg kell vennem."

- nyilatkozta.

6. Színházi múlttal rendelkezik

A színész 2002-ben debütált a Broadway-n a The Graduate című darabban, és azóta is mindig van valamilyen produkció, amelyben szerepel.

Embed from Getty Images

7. Zenészként is működik

Josh egy Radnor and Lee nevű bandában játszik, eddig két albumot adtak ki Be Like The Being és Falling Upwards címmel, idén pedig megjelent egy új daluk, Simple Harmony címmel.

via TheTalko

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek