Starity

Robin Williams lánya a hajléktalanoknak nyújtott támogatást édesapja születésnapján

2020. július 22. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

A néhai nagy nevettető lánya továbbvitte apja örökségét, és ő maga is segít a rászorulóknak.

hirdetés

Tegnap ünnepelte volna 69. születésnapját Robin Williams, mely alkalomból lánya, a 30 éves Zelda Williams nemes gesztussal igyekezett segíteni a hajléktalanokon, és másokat is arra ösztökélt, kövessék a példáját, és ha csak egy kicsivel is hozzá tudnak járulni valakinek a megsegítéséhez, ne habozzanak lépni.

Ma lenne édesapám 69. születésnapja, így az iránta érzett tisztelgésem jeléül (és mert ez egy különleges szám) 69.69 dollárt fogok adományozni annyi helyi hajléktalanszállónak, amennyinek csak tudok. Csatlakozzatok hozzám, ha úgy tetszik, és mindenkinek egy kiadós, apun való kacagást kívánok ma

– írta a Twitteren a színésznő.

Robin 2014 augusztusában, 63 éves korában követett el öngyilkosságot, miután Lewy-testes demenciát állapítottak meg nála. Ez egy olyan agyi megbetegedés, ami befolyással bír a gondolkodásra, a memóriára és a test mozgásvezérlő rendszerére.

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek