Starity

Amber Heard a pénze miatt ment hozzá Johnny Depphez?

2020. július 22. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Három évvel azután, hogy kimondta a bíróság a válást, még mindig civakodnak az egykori szerelmesek.

hirdetés

Amber Heard és Johnny Depp kapcsolata 2009-ben, a Rumnaplók forgatása során vette kezdetét, majd hat évre rá, a szerelmesek 2015 februárjában házasságot kötöttek. A frigy azonban nem bizonyult hosszúéletűnek, hiszen a színésznő alig egy évvel később beadta a válókeresetet arra hivatkozva, hogy a férje mind lelkileg, mind fizikálisan bántalmazta őt, ezzel pedig egy hosszú, jogi huza-vona vette kezdetét, melynek keretein belül kiderült: egyik fél sem ártatlan a házasság zátonyra futásában.

A Karib-tenger kalózai sztárja nemrégiben azt állította, a tőle 23 évvel fiatalabb kolléganő csupán a vagyona miatt ment hozzá, nem pedig szerelemből – ezt az állítást azonban tagadja az érintett.

Teljességgel abszurdum az, hogy Johnny azt állítja, pénzügyi haszon miatt mentem hozzá vagy hogy általa előremozdítsam a karrieremet. Financiális szempontból független maradtam tőle azidő alatt is, amíg együtt voltunk, és az egész összeget jótékonyságra fordítottam, melyet a válás során megítélt nekem a bíróság. Valójában a kapcsolatunk során a köztünk lévő konfliktusok egyik fő forrása az én pénzügyi függetlenségem volt

– nyilatkozta az őt ért vádakkal kapcsolatban a színésznő.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek