Starity

Max Ehrich eljegyezte Demi Lovatót

2020. július 23. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

A 27 éves énekesnő az Instagramon keresztül tudatta rajongóival, hogy párjával össze kívánják kötni az életüket.

hirdetés
Max Ehrich eljegyezte Demi Lovatót
Fotó: Instagram / Demi Lovato

Bár Demi Lovato és Max Ehrich még csak néhány hónapja alkot egy párt, úgy tűnik, szándékaik komolyak – ezt igazolja az is, hogy a színész tegnap gyűrűt húzott az énekesnő ujjára.

Kislánykoromban apukám rendszerint úgy hívott engem, mint az ő kis partnerét, ami talán különösen hangozhatott a déli cowboy kiejtés nélkül. Számomra azonban volt értelme. És ma ennek a szónak ismét tökéletesen van értelme, mivel hivatalosan is a partnere leszek valakinek

– írta bejegyzésében Lovato.

Max Ehrich, azóta tudom, hogy szeretlek, mióta először találkoztunk. Olyasvalami ez, amit nem tudok leírni olyannak, aki nem tapasztalta meg ezt az érzést maga is, de szerencsére te ugyancsak megtapasztaltad velem együtt... Sosem éreztem még, hogy valaki feltételek nélkül ennyire szeretne engem (a szüleimet kivéve) a hibákkal és mindennel együtt. Te sosem gyakoroltál rám nyomást, hogy más legyek, mint aki vagyok. És arra ösztökélsz engem, hogy önmagam legjobb verziója akarjak lenni. Megtisztelő számomra, hogy elfogadhatom kezed a házasság kötelékében. Sokkal jobban szeretlek, mint amennyire azt egy jól elkapott kép kifejezni tudná, és odáig vagyok a boldogságtól, amiért családot alapíthatok veled és megkezdhetjük közös életünket. Mindörökké szeretlek, kicsim!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek