Starity

Vanilla Ice bőrébe bújik Dave Franco

2020. július 23. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

To The Extreme címmel készül életrajzi film az Ice Ice Baby előadójáról.

hirdetés
Vanilla Ice bőrébe bújik Dave Franco
Fotó: Getty Images

A '90-es években talán nem is volt olyan, aki ne ismerte volna Vanilla Ice nevét, most pedig film készül az egykor igen nagy népszerűségnek örvendett rapperről, akit Dave Franco formál majd meg. A 35 éves színész a közelmúltban az Insidernek vallott arról, hogy már jó ideje folynak a munkálatok a készülő projekt kapcsán, és hamarosan elkezdhetnek felkészülni a forgatásra.

Rob [Vanilla Ice valódi neve Rob Van Winkle – a szerk.] egy nagyon édes, intelligens fickó, és hihetetlenül segítőkész volt a részletek kidolgozása során, és olyan információkat is megosztott velünk, melyeket a közönség nem is tud

– magyarázta Franco, aki saját bevallása szerint igyekszik minden fontos adat birtokába jutni Winkle által, hogy minél részletesebb és hitelesebb képet festhessenek róla.

A produkció bepillantást enged Vanilla Ice fontosabb mérföldköveibe: hogyan vált egy, az iskolából kibukott fiúból, aki Billboard lista éllovasává az Ice Ice Baby-vel, és annak is szentanúi lehetünk majd, miképp sikerült megbirkóznia a hirtelen rászakadt hírnévvel és az őt ért zsarolásokkal, miközben éppen zenetörténelmet írt.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek