Starity

FKA Twigs a szexmunkásoknak gyűjt pénzt

2020. augusztus 05. 13:01   |   Szerző: Four

Az énekesnő egy olyan közösség számára gyűjt pénzt, akik a koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerülnek.

hirdetés

Mint oly sok sztár mostanában, FKA Twigs is adományozásba fogott, ám az énekesnő egy eddig igencsak háttérbe szorított közösség számára gyűjt. Twigs a szexmunkások részére hozott létre egy GoFundMe oldalt, ahol bárki tetszőleges összeggel szállhat be a jótékonysági megmozdulásba.

Az énekesnő kifejtette, a koronavírus rengeteg olyan dolgozót nehéz helyzetbe hozott, akik napi szinten emberekkel foglalkoznak - ilyenek a szexmunkások is, akikről általában nagyon kevés szó esik. 

19 voltam, amikor megtanultam az első rúdtáncos mozdulatot egy sztriptíztáncosnőtől. Ekkor hostessként dolgoztam egy férfiklubban. Azoknak, akik nem tudják, a hostesskedés az, amikor egy ember fizet egy másiknak a vele töltött időért, legyen az beszélgetés egy vacsora alkalmával vagy épp szexmunka. Ezek után a klub megkapja a részét a fizetésből. Az ebben a környezetben megélt fiatalkori éveim nem csak azzá az erős és rettenthetetlen nővé tettek, aki ma vagyok, de hatással voltak a zenémre és a munkámra - néha tudat alatt is. 

Majd így folytatta:

Úgy érzem, most jött el az idő, hogy előrelépjek, lerójam a tiszteletemet és rávilágítsak arra, milyen kihívásokkal küzdenek a szexmunkások, főleg ezekben az időkben. Azok a szexmunkások, akiket ismerek, fegyelmezettek, tehetségesek és van munkamoráljuk. Nem csak hogy hosszútávon jobbat érdemelnek, de a bevételük eltűnt a karantén alatt és sokuk láthatatlan azok számára az anyagi segítségforrások számára, amelyek másoknak elérhetőek. 

- írta az énekesnő, aki 10 ezer fonttal támogatta a kezdeményezést. 

Embed from Getty Images

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek